Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2018


    

Ordförande

Hej! Mitt namn är Ebba Twisk och jag är snart 17 år gammal. Jag går första året på det humanistiska programmet på Katedralskolan och bor i Sandsbro. På TRS har jag ridit i ungefär 8 år och sitter sedan 2015 med i TUSS styrelse, vilket jag tycker är superkul! Mina två första år satt jag med som ledamot, men sitter sedan förra året med som ordförande, vilket jag ska sitta som även i år! Utöver mitt uppdrag i styrelsen är jag sedan 2013 även coach på tisdagar tillsammans med Ella och Ilse. När jag var yngre var jag även skötare på Tato och satt med i MiniTUSS. Mina favorithästar på TRS är Tato och Garcon. Hoppas vi ses i stallet!

 

   

Sekreterare

Hejsan! Jag heter Ella Kvarnsjö och ska fylla 14 år i höst. Jag går i 7an på Teleborg Centrum. Det är mitt tredje år som jag sitter med i TUSS styrelse och i år sitter jag som ledamot och sekreterare. Jag började på TRS när jag var 8 år och till hösten har jag alltså ridit i 6 år. På måndagar rider jag i en mixgrupp för Cristin och varannan onsdag rider jag traineeridning då jag på tisdagar är trainee. Min absoluta favorithäst är världens bästa Fab som tyvärr inte finns kvar :( 

 

   

Kassör

Hej, jag heter Hanna Landhammar och fyller 14 år i juli. Jag går i sjunde klass på Teleborg Centrum (TC). Detta är mitt tredje år i TUSS styrelse och detta året sitter jag med som kassör. Jag tycker det är roligt och lärorikt att vara med i styrelsen. I år sitter jag med i luciakommittén och har ansvar för MiniTUSS. Jag har ridit på TRS i 5 år och nu rider jag på tisdagar för Cristin i mörkröd grupp. Utöver det är jag trainee på onsdagar med Tuva. På onsdagar har jag även traineeridning för Evelina. Jag bor en bit bort från stallet på Vikaholm där jag på min fritid pluggar, hänger med kompisar eller myser med min hund, Milo.  Jag älskar alla hästar på TRS men några extra speciella hästar i mitt hjärta är nog Lexus och Tato. Jag är i stallet tisdagar, onsdagar och vissa lördagar så om ni vill något så är det bara att komma fram!

 

   

Ledamot

Hej, jag heter Signe Lund och är 15 år! Jag går på Elin Wägner skola i årskurs 8. Jag har ridit på TRS i 5 år och just nu rider jag i en mixgrupp på måndagar och tisdagar för Cristin. Det här kommer bli mitt första år i TUSS styrelse, vilket kommer bli jättekul! Förutom detta är jag även traniee på fredagar, det har jag varit sedan 2015. Mina favorithästar i stallet är Felix, Uranos och Rotella. Som yngre var jag med i MiniTUSS och var även skötare på Rotella. Utanför stallet är jag mest med kompisar och familj! Ni kan hitta mig i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Så det är bara att komma fram till mig om ni vill prata eller undrar något!

 

      

Ledamot    

Hejsan! Jag heter Majken Eriksson och är 13 år gammal. Jag går på Kronoberg skola i årskurs 7. Jag har ridit här på TRS i ca 7 år och rider just nu i en mixgrupp för Cristin på måndagar och tisdagar. Jag har suttit med i TUSS styrelse i 1 år och mitt första år satt jag med som suppleant men har nu övergått till ledamot. På fredagar är jag även trainee och har varit det sedan 2015. Mina favorithästar på TRS är Felix, Uranos och Tellus. När jag inte är i stallet är jag oftast hemma och pluggar eller är med kompisar och familj. Som yngre satt jag med i MiniTUSS och var skötare på Grady. Ni hittar mig i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar så om ni undrar något eller bara vill prata så är det bara att komma fram!    

 

  

Ledamot  

Hej! Mitt namn är Olivia Rosdahl. Jag är 14 år och har ridit på TRS sedan julen 2010.  Jag rider måndagar och tisdagar i röd och mörkröd grupp kl. 16:45- 18:15 för Cristin. Tidigare har jag varit Trainee men detta året har jag lämnat det uppdraget. I år sitter jag som Ledamot i TUSS samt är jag vice kassör och tillsammans med Hanna är jag ansvarig för MiniTUSS. Min favorithäst är Figaro och Pandora på Sjöis. Hoppas vi ses i stallet!

 

      

Ledamot       

Hej! Jag heter Wilma Stenlund och är 13 år. Jag går just nu i 6:an på Ljungfälleskolan. Jag har suttit med i TUSS styrelse i snart ett halvår. Jag har ridit på TRS i ca 5 år och rider 1,5 gånger i veckan. Mina favorithästar är speciellt Mollgan och Garcon men älskar alla andra också! Jag är här i stallet på måndagar, tisdagar och onsdagar men ibland oftare. På måndagar är jag trainee och har varit det i nästan ett år. Hoppas vi ses i stallet!

 

 

Ledamot

Hej, jag heter Olivia och fyllde tretton år i januari. Jag har ridit på TRS sedan jag var tre år. Just nu går jag i gruppen mörkgrön junior på onsdagar. Detta är mitt första år som ledamot i TUSS styrelse vilket jag tror blir lärorikt och superkul såklart! Innan har jag varit skötare på en häst som heter Krut men han går tyvärr inte kvar här nu, och det var ganska länge sedan jag var skötare på honom. Just nu är jag inte skötare på någon häst här. Jag gillar alla hästar här men några som jag gillar extra mycket är Figaro, Grady och Rotella. Det finns ju många fler men det blir lite för många om jag ska skiva alla. Jag är i stallet ibland på helgerna så om du undrar något så är det bara att fråga!

 

 

Ledamot 

Hej! Jag heter Tilda och är snart 14 år gammal. Jag har ridit på TRS sedan 2011 men tog en paus på ett år och nu är jag tillbaka! Tidigare har jag varit skötare samt varit med i MiniTUSS och på fritiden gillar jag förutom att vara i stallet att träna Ju-Jutsu, chilla hemma och vara med kompisar. Jag är i stallet på tisdagar och ibland även på söndagar så hoppas att vi ses i stallet!

 

 

Suppleant 

Hej! Jag heter Alice Letell och i juni fyller jag 18 år. Jag går andra året på handelsprogrammet på Kungsmad. Jag har ridit på Theleborgs Ryttarsällskap sedan jag var fem år gammal. Jag har nedsatt rörelse i min vänstra sida och nedsatt syn, men på hästryggen känner jag mig som vem som helst! Jag tycker mycket om dressyr och att sprida glädje och gemenskap i vårt stall. Min favorithäst är Mallory. Just nu rider jag i gruppen dressyrspecial på onsdagar och jag är coach på fredagar. Från februari 2018 är jag med i TUSS styrelse, som vice ordförande. Om ni har några frågor eller funderingar så kom gärna och prata med mig, för vi ses i stallet! 

 

   

Suppleant

Hej! Jag heter Filippa Sundkvist och fyller 14 år i juni. Jag går i årskurs 7 på TC. Detta är mitt första år i TUSS styrelse och jag tycker att det ska bli kul och lärorikt att vara med! Jag sitter med som suppleant. Jag har ridit på TRS i snart 3 år. Jag är här på måndagar, onsdagar och fredagar, men ibland blir det mer! Jag rider 1,5 gånger i veckan här och mina favorithästar är Mollgan och Kuba, men jag gillar alla andra supermycket också! Hoppas vi ses i stallet!

 

Uppdaterad: 21 FEB 2018 23:16 Skribent: Ebba Twisk
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks