Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2017


 

Hej! Mitt namn är Ebba Twisk och jag är 15 år. Jag går i nian på Fagrabäckskolan och bor i sandsbro. På TRS har jag ridit i lite mer än 6 år och sedan 2015 sitter jag även med i TUSS styrelse, vilket jag tycker är superkul! Tidigare år har jag suttit som ledamot, och i år blev jag vald till ordförande, vilket ska bli väldigt kul! Utöver mitt uppdrag i TUSS är jag även trainee på onsdagar, vilket jag har varit sedan 2013. När jag var yngre var jag även skötare på Tato och satt med i MiniTUSS. Mina favorithästar på TRS är Tato och Garcon. Hoppas vi ses i stallet!

 

 Hej! Jag heter Matilda Tägt och är snart 19 år. Jag går sista året på det naturvetenskapliga programmet på Katedralskolan, och förutom att plugga så hänger jag gärna med kompisar och är i stallet. Jag började rida på TRS år 2006, efter att jag varit med på en prova-på ridning. Det började med en dag i veckan, och numera spenderar jag större delen av min fritid i stallet. Idag är jag coach på onsdagar och sitter med i TUSS styrelse som kassör. Jag har suttit med i styrelsen sedan 2011, och det har varit otroligt lärorikt! Jag sitter sedan 2017 även med i Smålands DUS som ledamot och håller i ridlekis på söndagar på TRS. Mina favorithästar på ridskolan är Garcon, Krokus och Eskola.

Hej! Jag heter Ilse Twisk och är 15 år. Jag går i nian på Fagrabäckskolan och har ridit sedan jag var åtta, vilket är lite mer än sju år. I TUSS styrelse har jag suttit med i två år, både som ledamot och sekreterare. I år fick jag rollen som sekreterare igen vilket ska bli väldigt roligt. Innan TUSS styrelse har jag även varit med i MiniTUSS samt varit skötare. Förutom mitt uppdrag i TUSS styrelse så är jag sedan flera år tillbaka trainee på onsdagarna. Mina favorithästar på TRS är Eskola, Bongo och Garcon.

Hejsan! Jag heter Ella Kvarnsjö och ska fylla 13 år. Jag går i 6:an på Ljungfälleskolan. Detta är mitt andra år som jag sitter med i TUSS Styrelse, förra året satt jag som suppleant men nu sitter jag som ledamot. Jag har ridit i ungefär 5 år! På tisdagar är jag trainee och det har jag varit i ungefär 1 år. Jag rider på fredagar i en mixgrupp för Cristin, och även på torsdagar då det är traineeridning. Min absoluta favorithäst är Fab, som tyvärr inte finns kvar:( Hoppas att vi ses i stallet!

Hey, jag heter Hanna Landhammar och fyller 13 år i juli! Jag går på Ljungfälleskolan i årskurs 6, men kommer förmodligen börja på TC i höst! Det här är mitt andra år i TUSS styrelse och i år sitter jag med som ledamot! Förra året satt jag som suppleant. Jag har ridit i snart 4 år och är även trainee på måndagar. Jag rider på tisdagar för Cristin och varannan torsdag på traineeridning för Cristin. Mina absoluta favorithästar är Tato och Lexus!

Hejsan! Jag heter Tuva Lindqvist, är 15 och går i nian på Thorén framtid. Jag började rida lektioner på TRS 2010, men slutade med det 2016 då jag skaffade min hyrhäst som står på TRS, så jag är i stallet varje dag. Jag sitter med i TUSS Styrelse som ledamot, och har suttit med i TUSS Styrelse sedan 2014 och tycker det är jättekul. Min favorithäst är min hyrponny Bobbie, men på ridskolan är Mallory och Tellus mina favorithästar.

Hej! Jag heter Olivia Rosdahl och är 13 år. Jag har ridit på TRS i 6,5 år. I januari blev jag medlem i TUSS styrelse där min roll är suppleant, vilket redan har varit lärorikt, men jag hoppas lära mig mycket mer. Min favorithäst i stallet är Figaro. Jag gillar både dressyr och hoppning. Hoppas vi ses i stallet, vem vet t.ex. på lördagar då jag är trainee.

Hejsan! Jag heter Majken Eriksson och fyller 13 år i December. Jag går i 6:an på Växjö Montessoriskola. Detta är mitt första år i TUSS Styrelse och jag sitter med som suppleant. Här på TRS har jag ridit sedan jag var 5 år, alltså har jag ridit i 7 och ett halvt år. Jag är även trainee på fredagar och har varit det i ca 2 år. När jag är inte är i stallet hänger jag ofta med kompisar, pluggar och slappar hemma. Mina favorithästar är Garcon, Tellus, Mallory och Mollgan. Hoppas vi ses i stallet!

 

 

Hej! Jag heter Wilma Stenlund och jag är 12 år. Jag går på Ljungfälle i 6:an. Jag har ridit på TRS i snart 6 år. Du kan hitta mig här på måndagar, tisdagar och onsdagar, men ibland oftare! Jag rider 1,5 gånger i veckan här! Min favorit häst är Mollgan, men gillar ju alla supermycket också! Hoppas vi ses i stallet!

IMG_5735.JPGIMG_1360.JPG

Hej! Julia Wenström heter jag och är 17 år. Jag går andra året på ekonomiprogrammet på Katedralskolan. 2006 började jag rida på TRS och har gjort det ända sen dess, alltså i hela 11 år. Under dessa åren har jag hunnit med att vara skötare, vara medlem i mini-TUSS och vara coach. Jag började som trainee 2012 och sedan 2016 har jag varit coach. Min nuvarande coach-dag är måndagar och jag rider även i en mix-grupp på torsdagar. Detta är mitt första år i TUSS styrelse och jag sitter med som suppleant, vilket ska bli både roligt och lärorikt! Förutom att vara i stallet så tycker jag om vara med kompisar och att träna. Min favorithäst på TRS är sedan många år tillbaka Tato. Vi ses i stallet!

 

Uppdaterad: 25 NOV 2017 18:30 Skribent: Annie Steen
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks