Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2016


Ungdomsstyrelsen 2016

 

hemsidan


annie

Hej! Mitt namn är Annie Steen och jag är 24 år och sitter med som ordförande för TUSS styrelse. Jag har ridit på TRS sedan 2010, men jag har haft hästar i mitt liv så länge jag kan minnas. Jag sitter även med i föreningsstyrelsen som ungdomsledamot och även som ordförande i TäS. Just nu rider jag på onsdagar för Amelie och min absoluta favorithäst är såklart vår fina Lexus! Även om lilla Ratsur i mina ögon växer med tiden. Jag tycker det är superkul att hoppa men ett dressyrpass lockar inte mindre för det! Hoppas vi ses i stallet!

Du når mig på This is a mailto link eller 073 742 66 30

ilse

Hej! Jag heter Ilse Twisk och är snart 15 år. Jag går i åttan på fagrabäckskolan och har ridit sedan jag var åtta, vilket är lite mer än sex år. Jag har suttit med i TUSS styrelse i ungefär ett år. Förra året satt jag med som ledamot och i år sitter jag som sekreterare. Tidigare har jag suttit med i MiniTUSS och även varit skötare. Förutom att jag sitter med i TUSS styrelse så är jag också trainee på onsdagarna. Mina favorithästar på TRS är Bongo, Cinzano och Garcon.

mt

Hej! Jag heter Matilda Tägt och är snart 18 år. Jag går andra året på det naturvetenskapliga programmet på Katedralskolan, och förutom att hänga i stallet på fritiden går jag även på boxning. Jag började rida på TRS år 2006, efter att jag varit med på en prova-på ridning. Det började med en dag i veckan, och numera spenderar jag större delen av min fritid i stallet. Jag var skötare och trainee i flera år, och satt även med i MiniTUSS när jag var lite yngre. Idag är jag coach på onsdagar och sitter med i TUSS styrelse. Jag har suttit som bl.a ledamot och sekreterare, men sedan 2015 sitter jag som kassör. Jag har suttit med i styrelsen sedan 2011, och det har varit otroligt lärorikt! Mina favorithästar på ridskolan är Garcon och Krokus.

Hoppas vi ses i stallet!

 

hedda

Hejsan! Mitt namn är Hedda och jag är 14 år, jag rider i stallet på måndagar och är trainee på torsdagar. På fritiden rider jag och dansar! Min favorit häst i stallet är Milton, hoppas vi ses i stallet!

frida

Hej! Jag heter Frida Ohlson och är 15 år gammal. Jag har suttit i styrelsen sedan 2015 och sitter just nu som ledamot. Jag rider i en mixgrupp på tisdagar och är trainee på torsdagar. Hoppas vi ses i stallet!

tuva

Hej! Jag heter Tuva Lindqvist, jag är 14 år, det här är mitt tredje år i Tuss-styrelse och tycker att det är jättekul. Jag började rida på TRS hösten 2010, Jag rider 1-2 dagar i veckan och jag är även trainee på fredagar. Jag har ingen speciell favorithäst, men tycker om dem som är lite galna.

ebba

Hej! Jag heter Ebba och är fjorton år. Jag går i åttan på Fagrabäckskolan. Jag har ridit på TRS sedan 2008, men tog ett uppehåll för några år sedan, och har därför ridit i 5-6 år. Sedan förra året sitter jag med i TUSS styrelse och har i år uppdraget som vice kassör. Jag ska även ha hand om MiniTUSS. Förutom att jag är med i TUSS styrelse så är jag även trainee på onsdagar.

 

hannah

Hej! Mitt namn är Hannah och jag är 18 år gammal. Jag har varit här på TRS sen jag var 5 år och ridit i cirka 12 år. Är coach i stallet sedan 2014 och innan dess var jag aktiv som trainee från året 2012. Från och med detta året gick jag med i TUSS-styrelsen som ledamot. Jag har även varit delaktig i tävlingsprojekten som TRS har haft. Jag tävlade då Mallory i hoppningen och Bongo i dressyren. Hoppas vi ses i stallet!

wilma

Hej hej! Mitt namn är Wilma Utterström och jag är 13 år. Jag har varit här på TRS sedan jag var 6 år och har ridit i ca 6 år. Just nu rider jag en gång i veckan och har även ridprofil via skolan som har ett sammarbete med TRS. Nu i år har jag även gått med här i TUSS- styrelsen som ledamot. Förutom att jag sitter med i TUSS-styrelsen är jag traine, och det har jag varit i lite mer än ett år. Jag gillar alla hästar här i stallet men några favoriter skulle nog vara Amira, Garcon och Katinka. När jag inte sover eller är i skolan är jag oftast i stallet. Så jag hoppas att vi syns där!

 

ella

Hej!
Jag heter Ella Kvarnsjö och är 12 år. Jag har ridit mellan 4 och 5 år och just nu rider jag 1,5 dagar i veckan men ibland mer! På lördagar är jag trainee och det har jag varit sen i början av vårterminen typ. Min absoluta favorithäst är Fab men jag gillar alla andra också. Jag är även skötare på Fab! Just nu sitter jag som suppleant och det är första året som jag är med i TUSS-styrelse. 
Hoppas vi ses i stallet!

hanna

Hej, jag heter Hanna Landhammar och jag är 12 år. Jag har ridit i snart 3 år och jag rider på måndagar för Amelie. Det här är det första året jag är med i Tuss-styrelse och i år är jag suppleant. Förutom styrelsen så är jag skötare på Lexus och är trainee på lördagar. När jag inte är i stallet så gör jag mina läxor eller är med kompisar. Jag gillar alla hästar i stallet, men lite mer gillar jag Lexus och Tato!

 Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:40 Skribent: Annie Steen

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks