Hoppa till sidans innehåll


Ungdomsstyrelsen 2015
 

För utförligare presentation klicka på länken för att komma till TUSS-bloggen!

IMG_1200
Övre raden fr. v: Tuva Lindqvist, Annie Steen, Hanna Petersson, Frida Ohlson, Ebba Twisk, Ilse Twisk
Nedre raden fr. v.: Hannah Andersson, Victoria Ekh Olofsson, Matilda Tägt

Annie Steen, Ordförande
IMG_1007IMG_1139
Hej! Mitt namn är Annie och jag är 23 år. Jag har hängt här på TRS sedan 2010 och sitter numera som ordförande i ungdomssektionen. Jag sitter även med i föreningens styrelse som ungdomsledamot. Till vardags jobbar jag på Rusta, men har i grunden en fil. kand. examen inom behandlingspedagogik. Min fria tid spenderas helt klart främst hos hästarna! När jag inte är på TRS hänger jag i systerstallet Thelenäs där min foderhäst Develino står. Tveka inte att fråga mig om det är något!
This is a mailto link
073 742 66 30

Utförlig presentation

 

Victoria Ekh Olofsson, Sekreterare
IMG_1039IMG_1151

Jag heter Victoria Ekh Olofsson och är snart 17 år gammal. Jag går första året på det naturvetenskapliga programmet på Växjö Katedralskola. Jag har ridit på TRS sedan 2008 och rider just nu på lördagar. Tidigare har jag varit både skötare och trainee, men nu sitter jag endast med i TUSS styrelse. Jag är ny i TUSS styrelse för i år och sitter som sekreterare. Min favorithäst är Lexus!
Utförlig presentation


Matilda Tägt, Vice sekreterare

IMG_1049IMG_1129
Jag heter Matilda Tägt och är snart 17 år. Jag går första året på det naturvetenskapliga programmet på Katedralskolan.  Jag började rida på TRS år 2006, efter att jag varit med på en prova-på ridning. Det började med en dag i veckan, och numera spenderar jag större delen av min fritid i stallet. Jag var skötare och trainee i flera år, och satt även med i MiniTUSS när jag var lite yngre. Idag är jag coach, sitter med i TUSS styrelse och hjälper till och håller teorin samt en ridlektion på lördagarna. Mina favorithästar på ridskolan är Garcon och Krokus, och jag tycker väldigt mycket om att hoppa! Sedan 2011 har jag suttit med i TUSS styrelse vilket är otroligt lärorikt! Jag har suttit som suppleant, ledamot och sekreterare. 2015 sitter jag som vice sekreterare. Hoppas vi ses i stallet!


Utförlig presentation

 

Hanna Petersson, Kassör
IMG_0987IMG_1092


Tjena! Jag heter Hanna och jag är 17 år. Jag bor i Sandsbro tillsammans med min icke hästintresserade familj. Jag går första året på samhällsprogrammet på Växjö Katedralskola. Jag har ridit på TRS sedan 2005, så till sommaren har jag ridit i 10 år. För tillfället rider jag på måndagar, torsdagar och varannan fredag. Jag är även coach på torsdagarna.
När jag inte är i stallet så pluggar jag, lyssnar på musik eller ser på film.
Utförlig presentation

Frida Ohlsson, Vice kassör
IMG_0991IMG_1108
Hej!
Jag heter Frida Ohlson och jag är vice kassör i TUSSs styrelse. Jag har ridit i sju år. Jag bor i sandsbro och går på Fagrabäckskolan. Jag
har en hund hemma som jag älskar. Och här i stallet tycker jag mycket om Nora och Tato.
Bortsett från styrelsen är jag trainee på torsdagar tillsammans med Hanna och Hedda.
Det är mitt första år i styrelsen så det ska bli spännande att testa.
Mig kan du alltid fråga om vad som helst!
Utförlig presentation

Ilse Twisk, Ledamot
IMG_0998IMG_1117

Hej! Jag heter Ilse och är 13 år. Jag går på Fagrabäckskolan i sjuan. På trs har jag ridit sedan jag fyllde åtta, vilket blir lite mer än fem år. Sedan i början på 2015 har jag suttit med i TUSS-styrelse som ledamot. Förrutom att jag sitter med i TUSS-styrelse är jag även trainee.  Jag tycker om alla hästarna, men extra mycket gillar jag Fab och Cinzano. 

Utförlig presentation

Hannah Andersson, Ledamot

IMG_0968IMG_1079
Hej!
Hannah Andersson heter jag och är snart 15 år gammal. Jag sitter med i TUSS- styrelse som ledamot och har gjort det i ungefär ett år. Jag sitter även med i Café-gruppen och representerar TUSS där. Jag går min sista termin i åttan på Fagrabäckskolan och trivs jättebra där!  Jag har ridit i cirka 6 år nu, och tycker det är lika roligt som första gången jag red! Just nu rider jag på torsdagar för Sofia. Om jag får välja rider jag helst dressyr men tycker även att hoppning är väldigt kul! Favoriten i stallet är utan tvekan lille Garcon, som jag tidigare även varit skötare på! Andra hästar jag gillar är Daisy och Cinzano.
Vi syns i stallet! 
-Hannah

Utförlig presentation  


Ebba Twisk, Ledamot
IMG_1024IMG_1141

Hej! Mitt namn är Ebba Twisk och jag är tretton år. Jag går i sjuan på Fagrabäckskolan. Mina favorithästar på TRS är Tato, Iwan och Milton. Jag började rida på TRS när jag var åtta år, red sedan i två år och tog ett uppehåll i ungefär ett år. Jag började sedan rida igen och har alltså ridit i ungefär fyra år. Jag blev medlem i TUSS styrelse nu 2015 och kommer ha hand om Mini-TUSSarna. Förutom mitt uppdrag i TUSS styrelse är jag även trainee på onsdagarna och skötare på Tato.
Utförlig presentation

Tuva Lindqvist, Ledamot
IMG_0957IMG_1075

 
Hej! Jag heter Tuva Lindqvist, jag är 13 år och jag har suttit med i TUSSs styrelse i ett år nu och tycker att det är jättekul Jag rider en gång i veckan på TRS och har gjort det i fem år. Jag går på Karl-Oskarskolan där jag också har ridprofil i samarbete med TRS. Jag har väldigt många favorithästar men de som är mina absoluta favoriter är Krokus och Daisy.
Utförlig presentation
Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:35 Skribent: Annie Steen

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks