Hoppa till sidans innehåll

TUSS Styrelse


Hanna Palm

Ordförande 

Hej! Mitt namn är Hanna Palm, jag är 20 år och sitter som ordförande i TUSS styrelse samt i TRS styrelse som ungdomsledamot. Jag är ansvarig för TUSS mail så mailar ni till oss är det jag som svarar:) Det här är mitt första år i TUSS styrelse och jag ser fram emot ett mycket rolig och lärorikt år. Jag gick med i TUSS för att jag tycker att ungdomssektionen är en viktig del av stallverksamheten och jag vill bidra till att alla kan trivas i stallet. Jag har ridit i snart 10 år och varit på TRS sedan hösten 2015. Just nu rider jag i dressyrspecialen på torsdagar för Cristin. Utöver ridningen tränar jag en del freestyle och agility med mina två små hundar. Vi ses i stallet!

 

Martina Ohlsson

Sekreterare

Hej! Jag heter Martina och jag sitter med som sekreterare och är den enda som är kvar i tuss från förra året.

Jag är 14 år gammal och går i 8:an på Norregårdskolan. För tillfället rider jag inte men har extrem lust att börja igen. På fritiden är jag mest med kompisar men jag tränar även agility och rallylydnad med en Staffe som heter Kakan och en Aussie som heter Ellie.
Glöm inte att hålla utkik efter kommande aktiviteter! Hoppas att vi ses i stallet!

 

Astrid Chan

Ledamot

Hej! Jag heter Astrid och sitter som ledamot i TUSS. Jag är född 2008 och har ridit i 4,5 år. Jag ska börja 6:an på Thorén framtid till hösten. Jag är trainee på fredagar men ni hittar mig också i stallet på lördag då jag rider i grön grupp för Ilse. Mina favorithästar är Rotella och Lantanie och så gillade jag Snowflake väldigt mycket. Jag gillar också att rida Exet och Garcon. Hoppas vi ses i stallet!

 

Anna Karlsson

Ledamot

Hej! Jag heter Anna och detta är mitt första år med i tuss då jag sitter med som ledarmot. Jag rider just nu i grupp grön junior för Ilse på lördagar. Jag är även i stallet som trainee på torsdagar och fredagar, och på tisdagar och torsdagar då jag är skötare på snowflake. Jag är 13 år och börjar i 7:an på Tc i höst. Hoppas att vi ses i stallet någon gång!

 

Lilou 

Ledamot

 

Uppdaterad: 17 JUN 2020 21:02 Skribent: Hanna Palm

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks