Hoppa till sidans innehåll

Theleborgs Ryttarsällskaps Ungdomssektion


Välkommen till TUSS!

I TUSS arbetar vi med att främja en god kontakt bland föreningens medlemmar och därigenom skapa en demokratisk och vänskaplig anda. Vi ordnar aktiviteter som främjar utbildning som leder till bra hästhantering- och kunskap. 

Vi arrangerar bland annat aktiviteter i samband med skolloven, däribland Halloween-övernattning, julklappsutdelning och äggjakt. TUSS fixar med TRS populära Lucia-show, arrangerar barnkalas och käpphästaktiviteter - för att nämna några exempel. Genom åren har våra aktiviteter bidragit till att föreningen har kunnat köpa in nya hästar. 

TUSS verkar även för en stark vi-känsla och ett bra samarbete med föreningens styrelse, andra sektioner/kommittéer, personal och andra verksamhetsinriktningar/åldersgrupper. 2010 blev vi utsedda till Årets Ungdomssektion av Centrala ungdomssektionen, CUS. Det är vi mycket stolta över och det är i den andan som vi fortsätter att driva ungdomssektionen framåt. 

Bli en av oss!

Alla ungdomar som är under 26 år och medlem i Theleborgs Ryttarsällskap är automatiskt medlem i ungdomssektionen. Men vi vill alltid bli fler som är aktiva i TUSS och som vill förgylla tillvaron på TRS med roliga aktiviteter.

Vill du engagera dig i ungdomssektionen och arrangera aktiviteter för och med andra barn och ungdomar, hör av dig till This is a mailto link.

Följ oss gärna @tusstrsungdomssektion på Facebook eller Instagram! 

Uppdaterad: 11 SEP 2018 16:24 Skribent: Hanna Palm

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks