Hoppa till sidans innehåll

Tränare


På TRS erbjuder vi träningar utanför vår ordinarie ridskoleverksamhet. Både med våra egna instruktörer men även med externa tränare. Som extern tränare räknas en person som undervisar mot betalning men som inte är anställd utav ridskolan. 

 

En extern tränare skall godkännas av styrelsen innan dess att första träningstillfälle ges. För att godkännas som extern tränare av styrelsen skall man ha genomgått och blivit godkänd på någon av Svenska Ridsportsförbundets utbildningar. Lägsta godkänd utbildning för ridlärare är SRL I och för tränare lägst behörighet C. 

 
Godkända ridlärare kan du se här:
 

http://www3.ridsport.se/Utbildning/Hasten-som-yrke/ 

Godkända tränare kan du se här:

http://tdb.ridsport.se/trainers 

Externa tränare är skyldiga att hålla sig uppdaterade och följa anläggningens ordningregler. Som extern tränare skall man föregå med gott exempel och undervisa med ett gott horsemanship i åtanke. I de fall att den externa tränaren inte följer dessa regler förbehåller TRS sig rätten att återta godkännandet. Ordningsreglerna hittar du här.

 

Banan skall alltid bokas vid extern tränare och ansvarig faktureras bokningsavgiften. Information om bokning hittar du här.

Bokningar och förfrågningar sker till This is a mailto link.

Uppdaterad: 22 AUG 2017 08:51

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks