Hoppa till sidans innehåll

Gnägget-nyhetsbrev


Välkommen nya och gamla elever till en ny termin på Theleborgs Ryttarsällskap!

Förra veckan (vecka 33) drog vi igång höstterminen! Det är så roligt med full aktivitet på vår anläggning igen och vi är så glada och tacksamma över att vi kan bedriva verksamhet ungefär som vanligt trots Coronapandemin.

Under sommaren har våra fina ridskolehästar fått en välförtjänt, lång ledighet på det stora grönbetet i Skir. Två veckor innan terminsstart tog vi hem dem till våra hagar igen. Väl hemma har pållarna fått nya skor, duschats och friserats. Personalen har även ridit igång dem så smått för att kolla av status.

För att få ett extra tillskott till föreningskassan har styrelsen under sommaren handlett två sommarjobbare som plockade skräp på Teleborg. Totalt samlade sommarjobbarna ihop 20 säckar skräp under sina två jobbveckor!

Höstterminen pågår till och med vecka 51 med undantag för höstlovet (vecka 44) då vi i stället för ridlektioner kommer att erbjuda andra typer av aktiviteter för våra medlemmar. Självklart kommer dessa att ta hänsyn till Corona. Mer information om höstlovet kommer så småningom.

 

Fortsatt Coronaanpassad verksamhet

Under höstterminen följer vi fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Svenska Ridsportförbundets råd till ridskolor. Det innebär några avvikelser från det normala och några av dem påverkar dig som medlem. En bit in på hösten fortsätter vi till exempel att samlas utanför stallentrén inför ridlektioner och vi förlägger teoripassen utomhus eller i stallet. Hur vi ska göra när det blir kallt och mörkt får vi återkomma till. Vid symptom som snuva, hosta eller feber ber vi dig att stanna hemma.

Vi ber er också respektera att begränsa er tid i stallet till era ridpass, så att vi inte får mer folksamling i stallet än nödvändigt. Och vi vill också påminna om att det är viktigt att fortsätta hålla avståndet även i stallet. Vi ber er med lite yngre barn att påminna dem om att det är viktigt att vi alla håller viss distans för att vi ska kunna säkerställa att vi kan fortsätta bedriva vår verksamhet.

Mer information om hur vi anpassar verksamheten med anledning av coronaviruset hittar du på vår webbplats.

 

Möten för nya medlemmar

Under vecka 35 och 36 kommer vi att hålla möten för nya medlemmar. Under mötena kommer vi att berätta om verksamhet, värdegrund, förhållningsregler och annat som är bra för dig som är ny hos oss att känna till. På så sätt skapar vi bra förutsättningar för fina stunder på vår fina anläggning.

Mötena kommer att hållas på plats i vår teorisal. Med anledning av Corona kommer vi endast att hålla mötena för åtta personer åt gången. Därför erbjuder vi samma information vid ett antal olika tillfällen under angivna veckor.

Du som är ny medlem på TRS ska ha fått en separat inbjudan till dessa möten till din mejl. Har du inte fått någon inbjudan? Hör av dig till This is a mailto link. Varmt välkommen!

 

Stöd TRS när du nätshoppar!

Vet du om att du hur enkelt som helst kan hjälpa oss att få in pengar till föreningen genom nätköp som du ändå har tänkt att göra? Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv (genom erbjudanden) samtidigt som du stödjer TRS.

Bland anslutna nätbutiker finns bland annat Ellos, Media Markt, Adlibris och Zalando.

Så nästa gång du ska nätshoppa, gör ditt köp via Sponsorhuset så går en del av pengarna till TRS. Och du, ditt köp blir inte dyrare för att du gör på det här sättet!

Mer information hittar du på vår hemsida

 

Skänk din pant till TRS!

Du vet väl att du mer än gärna får stötta TRS genom att lämna dina pantflaskor till oss. Ställ dem i entrén eller i köket så pantar vi och får ett tacksamt klirr i föreningskassan.

 

Kolla kvarglömda kläder

Under sommaren har vi städat, rensat och fejat på anläggningen. Kläder som har glömts kvar i stallet under året hänger nu på övervåningen, utanför teorisalen. Ta gärna en titt om du har glömt något. I oktober skänker vi bort det som är kvar. 

 

Ta del av styrelseprotokollen på webben

Nu och framöver kommer du att hitta protokollen från styrelsemötena på vår webbplats. Detta för att det ska bli så enkelt som möjligt för våra medlemmar att ta del av vad som sägs och beslutas under mötena. Nu finns 2020 års samtliga styrelseprotokoll upplagda på vår webbplats.

Utskrivna protokoll kommer även fortsättningsvis att hänga i stallentrén.

 

Information från TUSS – TRS ungdomssektion

  • Planering för höstens aktiviteter är i full gång. Inom kort kommer ungdomssektionen bland annat att komma ut med information om käpphästaktiviteter.
  • Vill du förvara dina stallgrejer i stallet? TUSS hyr ut förvaringsskåp och lådor till ridskolans medlemmar. Mejla This is a mailto link om du intresserad av att hyra. 

Följ TUSS på Instagram (@tusstrsungdomssektion) för att få veta mer om vad som händer under året.

Uppdaterad: 28 JAN 2018 23:41

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks