Hoppa till sidans innehåll

Parkera på TRS


Sedan hösten 2020 regleras parkeringsytan framför huvudentrén till stallet av Nivika Fastigheter. TRS medlemmar parkerar gratis på ytan bakom stallet mot att man har och visar upp (i framrutan på bilen) tillstånd för terminen. 

Parkeringsytan bakom stallet

Parkeringsytan bakom stallet ägs av TRS och är avsedd för våra medlemmar. Här kan du som medlem stå gratis, men det krävs att du har ett tillståndskort som du får genom att säga till din instruktör i samband med din ridlektion.

Tillståndet gäller terminsvis så spara det under hela terminen och lägg det väl synligt i framrutan när du parkerar på TRS parkering.

När terminen är slut tar du med ditt tillståndet till din instruktör så uppdaterar vi tillstånden till den nya terminen. Slutar du hos oss är vi mycket tacksamma om du lämnar tillbaka ditt tillstånd så att det kan återanvändas.

Parkeringsytan framför huvudentrén

Parkeringsytan framför huvudentrén till stallet ägs av Nivika Fastigheter. Här gäller följande regler:

  • 3 timmar gratis parkering på platserna närmast restaurang Stenladan och mot Stallvägen. Dessa platser är utmärkta med skylt.
  • Parkering mot avgift (10 kr/timme eller 700 kr/månad) för övriga platser på ytan. Avgiften betalas via app. Mer information finns på skylt intill platserna.
  • De två platser på varje sida som är närmast vår huvudentré tillhör TRS och är reserverade för vår personal.

Områdeskarta

Ta del av vår områdeskarta för att enkelt förstå vad som gäller för parkering på olika ytor i anslutning till vår anläggning. 

Områdeskarta

Uppdaterad: 01 JAN 2021 11:17 Skribent: Emma Bäck
E-post: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks