Hoppa till sidans innehåll

Boka ridbana


Våra banor går att boka både av sig som har anläggningskort hos oss och av dig som kommer utifrån. Har du inte löst anläggningskort är timpriset något högre. 

Bokning av bana:

  • med anläggningskort: 150:-/ h.
  • utan anläggningskort: 200:-/ h.

På Theleborgs Ryttarsällskap på Teleborg i Växjö finns ett stort ridhus med dubbla banor och även en paddock med dubbla banor.
Ridhusets fulla mått är 24x80 m som delas in i två banor.
Paddockens mått är 65x45 m som liksom ridhuset delas in i två banor.
Banorna närmast stallet tituleras "bana 1". De bortre banorna "bana 2" är bäst att boka om du behöver tillgång till hinderförrådet.

För att se vilka tider som är bokningsbara se  banschemat där ridskolans uppbokade tider finns angivna. Andra bokade tider hittar du i kalendern för ridhusbokningar
Vid bokning av banorna ingår nyttjandet av det material som finns att tillgå i ridhus / paddock förutsatt att det ställs tillbaka på sin plats om inte annan instruktion getts av ridskolan. 
.

Ordningsregler 

Alla som nyttjar banorna ansvarar själva för att lämna dem i samma skick som när man kom. Gödsel skall alltid plockas bort innan man lämnar banan. Vid ridning på hela vår anläggning skall hjälm alltid bäras och hästar hanteras med gott horsemanship. Vi rekommenderar också att hästen är vaccinerad mot hästinfluensa. 
Var noga med att alltid respektera och ta hänsyn till andra på anläggningen. Du knackar alltid innan du går in i ridhuset och ser till att du har plockat undan och mockat innan din bokade tid är slut.
Observera att du som vistas på vår anläggning måste följa våra ordningsregler och hålla dig uppdaterad kring ändringar av reglerna. Ordningsreglerna hittar du HÄR. Det är inte heller tillåtet att ta in extern tränare på anläggningen. 
.

Bokning & betalning

Bokning ska ske minst 5 dagar i förväg för att vi ska kunna garantera att vi hinner hantera bokningsönskemålet i tid. Bokningar som inkommer med kortare varsel hanterar vi i mån av möjlighet.
Vid bokning ska avgiften betalas för att bli definitiv. När du skickat in nedan formulär görs en preliminärbokning som sedan blir definitv när vi fått in din betalning. Betalningen måste ske inom 3 dagar från bokningen och senast dagen innan den bokade tiden. 
När vi fått in din betalning och bokningen är definitiv får du ett bekräftelsemail från oss. 
Avbokning går att göra fram till 3 dagar innan bokningen. Hela avgiften betalas då tillbaka. 
För avbokningar som görs fram till dagen innan, återbetalas halva avgiften.
Avbokningar som sker samma dag återbetalas inte.
.
Saknar du återkoppling eller har frågor kan du vända dig till This is a mailto link.

För bokning fyll i nedan formulär;

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks