Hoppa till sidans innehåll

Styrelse 2022


Styrelsen för Theleborgs Ryttarsällskap 2022

Mer information om för året nytillträdda styrelsemedlemmar kommer så småningom. 

 

Douglas Rydström

Ordförande

This is a mailto link

Jag snubblade in i styrelsen tack vare min äldsta dotter som varit med och ridit på TRS ett tag. Eftersom jag haft en stående utmaning med mina båda döttrar att prova deras aktiviteter blev det föräldraridning hösten 2019. Imponerad över vad som krävdes så har det nu blivit ridning en gång i veckan.

Inom TRS styrelse är mitt fokus personalen. Jag är också aktiv i anläggningssektionen och jobbar för att medlemmar, personal och hästar ska fortsätta trivas. Min vardag är teknik i alla former då jobbar med underhåll och organisationsutveckling för kylaggregat på lastbilar.

Elisabet Johansson

Ledamot 

This is a mailto link

Jag var på en cykeltur 2012, och cyklade förbi ridskolan. Klev in och presenterade mig, då var jag 56 år, och jag var så välkommen till klubben! Nu är jag fast här tills jag inte orkar längre. Suttit i styrelsen i flera år. Jag känner mig alltid välkommen, även som pensionär! Min favorithäst på ridskolan är Rotella, men även Grady som jag har tävlat med på klubbhoppningar. 

Magnus Thunström

Ledamot

This is a mailto link

Jag började rida i vuxen ålder och har både varit fodervärd och medryttare. När min dotter började rida blev jag sugen på att ta upp ridningen igen efter ett antal år utan ridning.

Började på Växjö Ridklubb, där jag också satt i styrelsen, men bytte över till TRS efter ett tag. Dottern har slutat att rida medans pappan fortsatte. 

Anna Rodriguez

Ledamot

Emma Hervestad

Ledamot

Emma Örnberg

Ledamot

Ellen Olausson

Suppleant

Ivi Pettersson

Suppleant

TUSS-representant

Vakant

Uppdaterad: 10 JUN 2019 23:15

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks