Hoppa till sidans innehåll

Styrelse 2021


Styrelsen för Theleborgs Ryttarsällskap 2021

Linda Broby

Ordförande (avträtt)

 

 

Douglas Rydström

Vice Ordförande

This is a mailto link

Jag snubblade in i styrelsen tack vare min äldsta dotter som varit med och ridit på TRS ett tag. Eftersom jag haft en stående utmaning med mina båda döttrar att prova deras aktiviteter blev det föräldraridning hösten 2019. Imponerad över vad som krävdes så har det nu blivit ridning en gång i veckan.

Inom TRS styrelse är mitt fokus personalen. Jag är också aktiv i anläggningssektionen och jobbar för att medlemmar, personal och hästar ska fortsätta trivas. Min vardag är teknik i alla former då jobbar med underhåll och organisationsutveckling för kylaggregat på lastbilar.

 

Klara Gudmundsdotter

Sekreterare 

This is a mailto link

Sedan barnsben har jag drömt om ridskola och hästar. Hösten 2019 gjorde jag slag i saken och sökte mig till TRS. Jag fastnade direkt och mycket av min lediga tid spenderas nuförtiden i stallet. Uppvuxen som jag är på den skånska landsbygden känner jag mig hemma i stallmiljön. I ridningen är jag dock en glad novis som fortfarande tycker att lättridning minsann är svår ridning. 

Till vardags arbetar jag som personlig assistent inom omsorgen och ska till våren utbilda mig till usk. 

På kort tid har TRS kommit att betyda mycket för mig. Med mitt arbete i styrelsen vill jag ge tillbaka genom att värna om föreningens väl och utveckling.  

 

Elisabet Johansson

Ledamot 

This is a mailto link

Jag var på en cykeltur 2012, och cyklade förbi ridskolan. Klev in och presenterade mig, då var jag 56 år, och jag var så välkommen till klubben! Nu är jag fast här tills jag inte orkar längre. Suttit i styrelsen i flera år. Jag känner mig alltid välkommen, även som pensionär! Min favorithäst på ridskolan är Rotella, men även Grady som jag har tävlat med på klubbhoppningar.

 

Emma Bäck

Ledamot

This is a mailto link

Jag har ridit på ridskolan sedan vintern 2018. En nystart efter ett långt uppehåll. Som barn och ungdom var jag en aktiv hästtjej sju dagar i veckan och har tränat och tävlingshoppat ponny i olika storlekar och med olika humör och egenskaper. Utöver ridskolan rider och sköter jag dessutom om "Gubben", en stor fux som står i natursköna Skir, en dag i veckan. Ibland mer. Jag trivs lika mycket på stallgolvet som i sadeln och jag blir aldrig mätt på att nöta teknik, olika övningar och hästlära. Det här är mitt andra år i styrelsen på TRS, Med andra ord, en riktig gröngöling i styrelsesammanhang. I min yrkesvardag jobbar jag med kommunikation.

 

Nina Solborg

 Ledamot

This is a mailto link

Mitt ridintresse är väldigt nytt. Jag tog min första lektion i januari 2020 och innan dess hade jag knappt sett en häst på nära håll. :-) I somras tog jag med familjen för att rida islandshästar, vilket även väckte dotterns intresse. Nu har både hon och jag fastnat för den härliga hästvärlden och tycker båda att ridlektionen är veckans höjdpunkt. (Vi jobbar på att få sonen och maken intresserade också, men har inte lyckats riktigt än…) 

Jag har suttit med i styrelsen sedan hösten 2020 och mitt fokus ligger framför allt på bidrag, aktiviteter och kommunikation. Till vardags jobbar jag med utveckling av ekonomiprogram.

 

Nina Ågren

Ledamot

 

Magnus Thunström

Suppleant

This is a mailto link

Jag heter Magnus och är ny i styrelsen. 

Började rida i vuxen ålder och har både varit fodervärd och medryttare. När min dotter började rida blev jag sugen på att ta upp ridningen igen efter ett antal år utan ridning.

Började på Växjö Ridklubb, där jag också satt i styrelsen, men bytte över till TRS efter ett tag. Dottern har slutat att rida medans pappan fortsatte. 

 

Anna Twisk


Suppleant

This is a mailto link

Anna Twisk heter jag och är ny i TRS styrelse sedan 2020. Med tre döttrar som är aktiva i stallet på olika sätt känns det viktigt för mig att bidra till en positiv utveckling av verksamheten på TRS. Mitt fokus i styrelsen är anläggningssektionen, ideella insatsen och sponsring. Jag trivs med en aktiv tillvaro och hugger gärna i där det behövs. Till vardags jobbar jag som Kundcenterchef på Växjö Energi. 

 

 

Hanna Palm

 

TUSS-representant

This is a mailto link

Mitt namn är Hanna Palm, jag är 20 år och sitter som ordförande i TUSS styrelse. Jag sitter även med i TRS styrelse som ungdomsledamot. Det här är mitt första år i TUSS styrelse och jag ser fram emot ett mycket rolig och lärorikt år. Jag gick med i TUSS för att jag tycker att ungdomssektionen är en viktig del av stallverksamheten och jag vill bidra till att alla kan trivas i stallet.

Jag har ridit i snart 10 år och varit på TRS sedan hösten 2015. Just nu rider jag i dressyrspecialen på torsdagar för Cristin. Utöver ridningen tränar jag en del freestyle och agility med mina två små hundar.

Uppdaterad: 10 JUN 2019 23:15

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks