Hoppa till sidans innehåll

Styrelse 2020


Styrelsen för Theleborgs Ryttarsällskap 2020

Linda Broby

Ordförande

This is a mailto link

Jag och mina två barn har ridit på TRS sedan våren 2014 och under dessa år försökt engagera oss så mycket det bara går. Jag har suttit med i TRS styrelse sedan 2015, första året som kassör och sedan februari 2016 som ordförande. När det gäller hästkunskaper och ridning är jag fortfarande en glad amatör som helst skumpar fram i sakta mak på Tato. Jag lämnar med varm hand över hästarnas väl och ve till vår kunniga personal. Jag fokuserar istället på föreningens övergripande utveckling och på att få TRS att bli en lönsam och frodande förening. Något som rimmar fint med min vardag där jag jobbar med just ekonomi och verksamhetsutveckling.  

 

Wayne Chan

Vice Ordförande

This is a mailto link

Jag heter Wayne och är ny i styrelsen för 2020. Själv har jag ingen erfarenhet av ridning, men min dotter Astrid har ridit i flera år och är nuvarande medlem i TUSS styrelse. Men jag har suttit i ett antal styrelser i olika föreningar och varit med i flera ledningsgrupper för olika idrottslag som mina barn har varit med i. Jag flyttade till Sverige från Kanada 1998 och gillar cykling, skidåkning, vandring, friluftsliv, foto, resa, och att spela brädspel.

 

Klara Gudmundsdotter

Sekreterare 

This is a mailto link

Sedan barnsben har jag drömt om ridskola och hästar. Hösten 2019 gjorde jag slag i saken och sökte mig till TRS. Jag fastnade direkt och mycket av min lediga tid spenderas nuförtiden i stallet. Uppvuxen som jag är på den skånska landsbygden känner jag mig hemma i stallmiljön. I ridningen är jag dock en glad novis som fortfarande tycker att lättridning minsann är svår ridning. 

Till vardags studerar jag till ämneslärare vid Linnéuniversitetet med en tanke om att i framtiden kunna vidareutbilda mig till specialpedagog eller speciallärare. 

På kort tid har TRS kommit att betyda mycket för mig. Med mitt arbete i styrelsen vill jag ge tillbaka genom att värna om föreningens väl och utveckling.  

 

Elisabet Johansson

Ledamot 

This is a mailto link

Jag var på en cykeltur 2012, och cyklade förbi ridskolan. Klev in och presenterade mig, då var jag 56 år, och jag var så välkommen till klubben! Nu är jag fast här tills jag inte orkar längre. Suttit i styrelsen i flera år. Jag känner mig alltid välkommen, även som pensionär! Min favorithäst på ridskolan är Rotella, men även Grady som jag har tävlat med på klubbhoppningar.

 

Emma Bäck

Ledamot

This is a mailto link

Jag har ridit på ridskolan sedan vintern 2018. En nystart efter ett långt uppehåll. Som barn och ungdom var jag en aktiv hästtjej sju dagar i veckan och har tränat och tävlingshoppat ponny i olika storlekar och med olika humör och egenskaper. Utöver ridskolan rider och sköter jag dessutom om "Gubben", en stor fux som står i natursköna Skir, en dag i veckan. Ibland mer. Jag trivs lika mycket på stallgolvet som i sadeln och jag blir aldrig mätt på att nöta teknik, olika övningar och hästlära. Det här är mitt andra år i styrelsen på TRS, Med andra ord, en riktig gröngöling i styrelsesammanhang. I min yrkesvardag jobbar jag med kommunikation.

 

Douglas Rydström

Ledamot

This is a mailto link

Jag snubblade in i styrelsen tack vare min äldsta dotter, som varit med och ridit på TRS ett tag. Eftersom jag haft en stående utmaning med mina båda döttrar att prova deras aktiviteter, blev det föräldraridning hösten 2019. Imponerad över vad som krävs, så är det inte omöjligt att det blir fortsättning någon gång i framtiden.

Jag är inte aktiv inom ridning, utan bakgrunden är mer teknik i alla former. Inom TRS hoppas jag kunna hjälpa till med anläggningen, och bidra till att det finns möjlighet för alla medlemmar och hästar att fortsätta trivas. Min vardag är teknik i alla former, och jobbar med underhåll och organisationsutveckling för kylaggregat på lastbilar.

 

Nina Ågren

Ledamot

 

Magnus Thunström

Suppleant

This is a mailto link

Jag heter Magnus och är ny i styrelsen. 

Började rida i vuxen ålder och har både varit fodervärd och medryttare. När min dotter började rida blev jag sugen på att ta upp ridningen igen efter ett antal år utan ridning.

Började på Växjö Ridklubb, där jag också satt i styrelsen, men bytte över till TRS efter ett tag. Dottern har slutat att rida medans pappan fortsatte. 

 

Anna Twisk


Suppleant

This is a mailto link

Anna Twisk heter jag och är ny i TRS styrelse sedan 2020. Med tre döttrar som är aktiva i stallet på olika sätt känns det viktigt för mig att bidra till en positiv utveckling av verksamheten på TRS. Mitt fokus i styrelsen är anläggningssektionen, ideella insatsen och sponsring. Jag trivs med en aktiv tillvaro och hugger gärna i där det behövs. Till vardags jobbar jag som Kundcenterchef på Växjö Energi. 

 

 

Hanna Palm

 

TUSS-representant

This is a mailto link

Mitt namn är Hanna Palm, jag är 20 år och sitter som ordförande i TUSS styrelse. Jag sitter även med i TRS styrelse som ungdomsledamot. Det här är mitt första år i TUSS styrelse och jag ser fram emot ett mycket rolig och lärorikt år. Jag gick med i TUSS för att jag tycker att ungdomssektionen är en viktig del av stallverksamheten och jag vill bidra till att alla kan trivas i stallet.

Jag har ridit i snart 10 år och varit på TRS sedan hösten 2015. Just nu rider jag i dressyrspecialen på torsdagar för Cristin. Utöver ridningen tränar jag en del freestyle och agility med mina två små hundar.

Uppdaterad: 10 JUN 2019 23:15

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks