Hoppa till sidans innehåll

Personal


Det här är vår fantastiska personal som du kan stöta på i stallet.

 

Våra instruktörer


Cristin Kullsten

Cristin är arbetsledare och instruktör med huvudansvar. Hon har varit hos oss på TRS sedan 2013 (även tidigare i olika omgångar).

Cristin har merpart av alla lektioner på ridskolan och finns på plats eftermiddagar och kvällar måndag, tisdag och torsdag.

 

Ilse Twisk

Ilse har jobbat som instruktör hos oss sedan augusti 2018. Innan dess var hon en del av vårt coach & traineeprogram. Ilse har ett gediget förflutet på TRS. Hon har ridit hos oss sedan hon var åtta år, ingått i vårt ledarprogram samt suttit med i TUSS. Sedan ett år tillbaka är hon även en del av Smålands Ridsportförbunds ungdomssektion. I ridningen tycker hon extra mycket om hoppning. 

Ilse har lektioner på torsdagar och lördagar. Hon är även den instruktör som ansvarar för coach & traineeprogrammet just nu. Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Ilse att få se elevernas utveckling. Därtill uppskattar hon möjligheten att förmedla till andra den glädje hon alltid själv fått av stallmiljön.

 

Julia Wenström

Julia har jobbat som instruktör hos oss sedan augusti 2018 men har ett gediget förflutet på TRS. Hon har ridit hos oss sedan hon var sex år, ingått i vårt ledarprogram samt suttit med i TUSS. Hon har även tävlat lokalt i både dressyr och hoppning tillsammans med ridskolans hästar. Just hoppning är något som hon brinner lite extra för. 

Julia har lektioner på tisdagar, onsdagar, fredagar och söndagar. På söndagar ansvarar hon bland annat för vårt populära ridlekis. Du kan även hitta henne i stallet vissa förmiddagar i veckan då hon jobbar med våra hästar. 

Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Julia att få utvecklas tillsammans med eleverna samt att förmedla sin kunskap vidare.

 

Sofia Lindqvist

Sofia började jobba hos oss vintern 2019 och har tidigare drivit eget företag med inridning och vidareutbildning av hästar och ponnier. Hon har gått ridledarutbildning och bygger vidare på denna ledarutbildning i ridsportförbundets utbildningar. Tidigare haft mycket privat lektioner för vidareutbildning av häst och ryttare.

Sofia jobbar både med våra hästar i stallet och har lektioner måndagar och fredagar.

Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Sofia möjligheten att inspirera sina elever samt ge vidare den kunskap och erfarenhet hon själv samlat på sig.

 

Nathalie Lättman

Nathalie började jobba som instruktör hos oss våren 2020. Hon började rida på ridskola vid sex års ålder men kommer från en hästintresserad familj. Hon fick sin första ponny när hon var tio som hon tävlade med upp till SM i dressyr. Efter gymnasiet har Nathalie rest runt i världen och arbetat med hästar. Genom detta har hon samlat på sig kunskaper och erfarenheter som sträcker sig från att utbilda unghästar till att rida Grand Prix hästar. 

Nathalie har lektioner hos oss på onsdagar och lördagar. 

Det bästa enligt Nathalie med att vara instruktör på TRS är den fina miljön och atmosfären i stallet som präglas av att alla hjälper varandra. Hon sätter även stort värde på våra hästar som är fantastiska kollegor i arbetet som instruktör.


Vår stallpersonal 

Mathias Gustavsson

Mathias började jobba på TRS våren 2020 för att täcka upp föräldraledig personal i stallet. Han har tidigare studerat på naturbruksprogrammet vid Ingelstadgymnasiet samt har erfarenhet av lantbruk på olika gårdar. 

Djur och natur ligger med andra ord Mathias varmt om hjärtat.

 

Anna Oscarsson

Anna jobbar i stallet och syns bäst till på förmiddagarna. Hon är 35 år och har jobbat hos oss på TRS sedan 2013.

Anna är egnetligen utbildad frisör men har jobbat med hästar i 17 år. Hon har haft flertalet egna hästar både varmblod, halvblod och ponny. 

Anna är just nu föräldraledig.

 

Anna Pulkkinen

Anna jobbar tillsammans med Anna i stallet och tar hand om hästar och anläggning. Anna har varit hos oss sedan september 2018. 
Anna är just nu föräldraledig

Vikarier

Ebba Twisk

Ebba har jobbat som instruktör hos oss 2018-2019 och var innan dess en del av vårt coach & traineeprogram. 

Ebba har ett gediget förflutet på TRS där hon både ridit, ingått i vårt ledarprogram och suttit med i TUSS. 

Matilda Tägt

Matilda har jobbat som instruktör hos oss till och från de senaste åren och bland annat varit ansvarig för ridlekis i omgångar. 

Matilda har också varit en del av TRS under väldigt många år där hon ingått i vårt ledarprogram och suttit med i TUSS.

 

Uppdaterad: 09 JUL 2018 12:23

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks