Hoppa till sidans innehåll

Personal


Det här är vår fantastiska personal som du kan stöta på i stallet.

 

Våra instruktörer


Cristin Kullsten

Cristin har varit hos oss sedan 2013 men även tidigare i olika omgångar. Hon är vår arbetsledare samt instruktör med huvudansvar.

Cristin började rida på ridskola när hon var fyra år och fick sin första egna häst vid elva års ålder. Sedan dess har hon skaffat sig en omfångsrik kunskapsbank genom olika utbildningar och arbeten kring hästar och ridning.

Hon har erfarenheter av utbildning av unghästar och har visat upp hästar vid både treårstestet och kvalitetsbedömningen. Hon har även kvalat in sina egna uppfödningar till Breeders och ridit Ponnychampionatet i dressyr. Innan hon kom till oss har hon bland annat jobbat som hästskötare i ett tävlingsstall, som beridare i ett försäljningsstall samt att hon varit verksamhetschef vid andra ridskolor.

Hemma i stallet står just nu fem egna hästar men hon tar även emot hästar och elever för fortsatt utbildning inom främst hoppning. Hoppning är något Cristin brinner extra mycket för där hon själv tävlat upp till 1.30. Inom dressyr har hon tävlat upp till Lätt A.

Cristin är utbildad SRL l samt har även genomfört Svenska Ridsportförbundets Handikappledarutbildning. Hon har merparten av alla lektioner på ridskolan och finns på plats eftermiddagar och kvällar måndag, tisdag och torsdag.

Det bästa enligt Cristin med att vara instruktör på TRS är att se och följa elevernas utveckling oavsett vilket mål de har med ridningen. Hon lyfter även fram teoridelen som ingår i varje ridlektion som något väldigt givande.

 

Ilse Twisk

Ilse har jobbat som instruktör hos oss sedan augusti 2018. Innan dess var hon en del av vårt coach & traineeprogram. Ilse har ett gediget förflutet på TRS. Hon har ridit hos oss sedan hon var åtta år, ingått i vårt ledarprogram samt suttit med i TUSS. Sedan ett år tillbaka är hon även en del av Smålands Ridsportförbunds ungdomssektion. I ridningen tycker hon extra mycket om hoppning. 

Ilse har lektioner på torsdagar, fredagar och lördagar. Hon är även den instruktör som ansvarar för coach & traineeprogrammet just nu. Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Ilse att få se elevernas utveckling. Därtill uppskattar hon möjligheten att förmedla till andra den glädje hon alltid själv fått av stallmiljön.

 

Julia Wenström

Julia har jobbat som instruktör hos oss sedan augusti 2018 men har ett gediget förflutet på TRS. Hon har ridit hos oss sedan hon var sex år, ingått i vårt ledarprogram samt suttit med i TUSS. Hon har även tävlat lokalt i både dressyr och hoppning tillsammans med ridskolans hästar. Just hoppning är något som hon brinner lite extra för. 

Julia har lektioner på tisdagar, onsdagar och fredagar. Du kan även hitta henne i stallet vissa förmiddagar i veckan då hon jobbar med våra hästar. 

Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Julia att få utvecklas tillsammans med eleverna samt att förmedla sin kunskap vidare.

 

Nathalie Lättman

Nathalie började jobba som instruktör hos oss våren 2020. Hon började rida på ridskola vid sex års ålder men kommer från en hästintresserad familj. Hon fick sin första ponny när hon var tio som hon tävlade med upp till SM i dressyr. Efter gymnasiet har Nathalie rest runt i världen och arbetat med hästar. Genom detta har hon samlat på sig kunskaper och erfarenheter som sträcker sig från att utbilda unghästar till att rida Grand Prix hästar. 

Nathalie har lektioner hos oss på onsdagar och lördagar. 

Det bästa enligt Nathalie med att vara instruktör på TRS är den fina miljön och atmosfären i stallet som präglas av att alla hjälper varandra. Hon sätter även stort värde på våra hästar som är fantastiska kollegor i arbetet som instruktör.

 

Ebba Twisk

Ebba har ett gediget förflutet på TRS. Hon har ridit hos oss sedan hon var åtta år, ingått i vårt ledarprogram samt suttit som ordförande i TUSS. Ebba har svårt att välja mellan dressyr och hoppning utan tycker båda disciplinerna är roliga att rida och utvecklas inom.

Ebba har lektioner på måndagar, torsdagar och söndagar. På söndagar ansvarar hon bland annat för vårt populära ridlekis.

Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Ebba alla människor hon får möjlighet att träffa och lära känna. Hon tycker det är givande att få följa sina elevers utveckling, både som ryttare och som personer. Därtill uppskattar hon möjligheten att kunna uppmuntra till en god atmosfär i stallet.

 


Vår stallpersonal 

Ida Gunbjer

 

Ida är stallansvarig och henne träffar du framförallt under förmiddagarna när hon sköter om våra fantastiska ridskolehästar. 

Ida är utbildad hästskötare och har haft egna hästar sedan hon var i tioårsåldern. Just nu arbetar hon med att rida in ett femårigt varmblod. Tidigare har Ida bland annat jobbat inom lantbruk där hon hade huvudansvaret för gårdens 400 mjölkkor med allt vad det innebär kring daglig skötsel, veterinärbesök, kalvningar m m. 

 

Anna Oscarsson

Anna jobbar i stallet och syns bäst till på förmiddagarna. Hon är 35 år och har jobbat hos oss på TRS sedan 2013.

Anna är egnetligen utbildad frisör men har jobbat med hästar i 17 år. Hon har haft flertalet egna hästar både varmblod, halvblod och ponny. 

Anna är just nu föräldraledig.

 

Anna Pulkkinen

Anna jobbar tillsammans med Anna i stallet och tar hand om hästar och anläggning. Anna har varit hos oss sedan september 2018. 
Anna är just nu föräldraledig

Vikarier

Matilda Tägt

Matilda har jobbat som instruktör hos oss till och från de senaste åren och bland annat varit ansvarig för ridlekis i omgångar. 

Matilda har också varit en del av TRS under väldigt många år där hon ingått i vårt ledarprogram och suttit med i TUSS.

 

Uppdaterad: 09 JUL 2018 12:23

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks