Hoppa till sidans innehåll

Sponsring


Lokal sponsring är ett fantastiskt sätt för ditt företag att göra reklam och nå ut till nya kunder!

Syns i ridhuset, på hästarnas utrustning eller varför inte på våra tävlingar? Endast fantasin sätter gränser!

 

 Varför sponsra just Theleborgs Ryttarsällskap?

  • Vår ridskoleverksamhet erbjuder ett flertal inriktningar med ridgrupper för barn/vuxna, nybörjare/avancerade ryttare, personer med funktionsnedsättning och ryttare med tävlingsambitioner - det betyder att en mängd olika personer i olika åldrar och roller kommer i kontakt med vår förening och våra aktiviteter.
  • Theleborgs Ryttarsällskap är mer än en ridskola – vi fungerar även som en samlingsplats och fritidsgård för många barn- och ungdomar. En fritidsgård som erbjuder en aktiv fritidssysselsättning, idrottslig och social gemenskap.
  • Ridsporten är en av Sveriges största idrotter som utöver ridningen lär barn och ungdomar att ta ansvar, visa respekt och utveckla sina egna ledaregenskaper i samspelet med hästen. Egenskaper att ha nytta av genom hela livet – yrkesmässigt och privat!
  • Vår ridskoleverksamhet är kvalitetsmärkt av Svenska Ridsportsförbundet och har fått utmärkelsen Säker hästverksamhet av försäkringsbolaget Agria.

 

Vad ger det ert företag att synas tillsammans med oss?

  • Vi har ca 250 ridande elever (både barn och vuxna) varje vecka vilket gör att det är många som besöker vår anläggning varje dag. Många av barnen har dessutom sina föräldrar på läktaren under ridpasset.
  • I samband med tävlingar eller andra evenemang flerdubblas antal besökare. Varje termin anordnas 4-6 olika evenemang med publik.
  • Theleborgs Ryttarsällskap sätter hästen i centrum och vi är unika i regionen med vårt upplägg att alltid erbjuda teoriundervisning i samband med våra ridlektioner. Det ger våra elever en helhetsyn på ridning, hästar och hästskötsel.

Är du intresserad av att sponsra? Kontakta This is a mailto link

Uppdaterad: 02 JUL 2017 13:00

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks