Hoppa till sidans innehåll

Våra instruktörer


Här hittar du lite mer information om våra instruktörer.

Cristin Kullsten

Cristin har varit hos oss sedan 2013 men även tidigare i olika omgångar. Hon är vår arbetsledare samt instruktör med huvudansvar.

Cristin började rida på ridskola när hon var fyra år och fick sin första egna häst vid elva års ålder. Sedan dess har hon skaffat sig en omfångsrik kunskapsbank genom olika utbildningar och arbeten kring hästar och ridning.

Hon har erfarenheter av utbildning av unghästar och har visat upp hästar vid både treårstestet och kvalitetsbedömningen. Hon har även kvalat in sina egna uppfödningar till Breeders och ridit Ponnychampionatet i dressyr. Innan hon kom till oss har hon bland annat jobbat som hästskötare i ett tävlingsstall, som beridare i ett försäljningsstall samt att hon varit verksamhetschef vid andra ridskolor.

Hemma i stallet står just nu fem egna hästar men hon tar även emot hästar och elever för fortsatt utbildning inom främst hoppning. Hoppning är något Cristin brinner extra mycket för där hon själv tävlat upp till 1.30. Inom dressyr har hon tävlat upp till Lätt A.

Cristin är utbildad SRL l samt har även genomfört Svenska Ridsportförbundets Handikappledarutbildning. Hon har merparten av alla lektioner på ridskolan och finns på plats eftermiddagar och kvällar måndag, tisdag och torsdag.

Det bästa enligt Cristin med att vara instruktör på TRS är att se och följa elevernas utveckling oavsett vilket mål de har med ridningen. Hon lyfter även fram teoridelen som ingår i varje ridlektion som något väldigt givande.

 

Elin Olandersson

-- Ny instruktör, presentation kommer snart --


Jonna Petersson

-- Ny instruktör, presentation kommer snart --


Lina Grubb Karlsson

-- Ny instruktör, presentation kommer snart --


Vendela Somvall 

-- Ny instruktör, presentation kommer snart --

 

Uppdaterad: 18 APR 2020 14:59

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks