Hoppa till sidans innehåll

Våra instruktörer


Här hittar du lite mer information om våra instruktörer.

Cristin Kullsten

Cristin har varit hos oss sedan 2013 men även tidigare i olika omgångar. Hon är vår arbetsledare samt instruktör med huvudansvar.

Cristin började rida på ridskola när hon var fyra år och fick sin första egna häst vid elva års ålder. Sedan dess har hon skaffat sig en omfångsrik kunskapsbank genom olika utbildningar och arbeten kring hästar och ridning.

Hon har erfarenheter av utbildning av unghästar och har visat upp hästar vid både treårstestet och kvalitetsbedömningen. Hon har även kvalat in sina egna uppfödningar till Breeders och ridit Ponnychampionatet i dressyr. Innan hon kom till oss har hon bland annat jobbat som hästskötare i ett tävlingsstall, som beridare i ett försäljningsstall samt att hon varit verksamhetschef vid andra ridskolor.

Hemma i stallet står just nu fem egna hästar men hon tar även emot hästar och elever för fortsatt utbildning inom främst hoppning. Hoppning är något Cristin brinner extra mycket för där hon själv tävlat upp till 1.30. Inom dressyr har hon tävlat upp till Lätt A.

Cristin är utbildad SRL l samt har även genomfört Svenska Ridsportförbundets Handikappledarutbildning. Hon har merparten av alla lektioner på ridskolan och finns på plats eftermiddagar och kvällar måndag, tisdag och torsdag.

Det bästa enligt Cristin med att vara instruktör på TRS är att se och följa elevernas utveckling oavsett vilket mål de har med ridningen. Hon lyfter även fram teoridelen som ingår i varje ridlektion som något väldigt givande.

 

Julia Wenström

Julia har jobbat som instruktör hos oss sedan augusti 2018 men har ett gediget förflutet på TRS. Hon har ridit hos oss sedan hon var sex år, ingått i vårt ledarprogram samt suttit med i TUSS. Hon har även tävlat lokalt i både dressyr och hoppning tillsammans med ridskolans hästar. Just hoppning är något som hon brinner lite extra för. 

Julia har lektioner på tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Du kan även hitta henne i stallet vissa förmiddagar i veckan då hon jobbar med våra hästar. 

Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Julia att få utvecklas tillsammans med eleverna samt att förmedla sin kunskap vidare.

 

Nathalie Lättman

Nathalie började jobba som instruktör hos oss våren 2020. Hon började rida på ridskola vid sex års ålder men kommer från en hästintresserad familj. Hon fick sin första ponny när hon var tio som hon tävlade med upp till SM i dressyr. Efter gymnasiet har Nathalie rest runt i världen och arbetat med hästar. Genom detta har hon samlat på sig kunskaper och erfarenheter som sträcker sig från att utbilda unghästar till att rida Grand Prix hästar. 

Nathalie har lektioner hos oss på onsdagar, fredagar och lördagar. 

Det bästa enligt Nathalie med att vara instruktör på TRS är den fina miljön och atmosfären i stallet som präglas av att alla hjälper varandra. Hon sätter även stort värde på våra hästar som är fantastiska kollegor i arbetet som instruktör.

 

Ebba Twisk 

 

Ebba har ett gediget förflutet på TRS. Hon har ridit hos oss sedan hon var åtta år, ingått i vårt ledarprogram samt suttit som ordförande i TUSS. Ebba har svårt att välja mellan dressyr och hoppning utan tycker båda disciplinerna är roliga att rida och utvecklas inom.

Ebba har lektioner på måndagar, torsdagar och söndagar. På söndagar ansvarar hon bland annat för vårt populära ridlekis.

Det bästa med att vara instruktör vid TRS är enligt Ebba alla människor hon får möjlighet att träffa och lära känna. Hon tycker det är givande att få följa sina elevers utveckling, både som ryttare och som personer. Därtill uppskattar hon möjligheten att kunna uppmuntra till en god atmosfär i stallet.

Uppdaterad: 18 APR 2020 14:59

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks