Hoppa till sidans innehåll

Vi söker ridlärare!

18 OKT 2016 16:04
Inför vårterminen söker klubben ridlärare!
  • Skapad: 18 OKT 2016 16:04

Theleborgs Ryttarsällskap är en mysig ridskola belägen precis i utkanten av centrala Växjö men samtidigt med naturen runt husknuten.

Vi har ca 270 uppsittningar per vecka, både på storhäst och ponny, och vår ambition är att utbilda ryttare med bred kunskap och ett gott horsemanship. Vår anläggning har anor sedan 1850-talet då det användes som slottsstall och charmen finns kvar ännu idag. Anläggningen rymmer 23 ridskolehästar och 15 privatuppstallade samt har både ridbana och ridhus. Runt om anläggningen breddar hagar ut sig som i sin tur gränsar mot ett naturreservat med mängder av fina ridvägar.

Förutom vår ordinarie verksamhet med elever på nybörjarnivå till specialgrupp satsar vi även på funkisverksamhet och samarbetar med skolor i trakten.

Vi söker dig med ett glatt humör och ett sunt hästtänk som brinner för att våra hästar ska må bra och vill vara med och driva vår verksamhet framåt.

Vi ser att du är utbildad minst Svensk Ridlärare I men gärna Svensk Ridlärare II, enligt SvRFs standard.

Goda referenser är ett krav.

Du skall ha gedigen hästkunskap och på ett professionellt, engagerat och pedagogiskt sätt kunna instruera våra elever för att gynna deras utveckling på bästa sätt. Allt ifrån små barn som sitter upp för första gången till ryttare med mångårig erfarenhet kan förekomma i undervisningen.

Som person skall du ha lätt för att samarbeta och kunna se lösningar på problem som uppstår. Du skall vara flexibel och ansvarsfull.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser.

I arbetet ingår även ansvarsområden som delas med övrig personal och också utbildning av verksamhetens hästar. Helg- och kvällstjänst enligt schema.

Stalltjänst och viss administrativ tid kan förekomma beroende på behov.

 

Rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdatum 13e november.

Vid intervju tillkommer även praktisk lektion för både nybörjare och mer avancerad elev.

Vid frågor samt ansökan kontakta ordförande Linda Broby, This is a mailto link

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader, med start efter årskiftet. Tjänsten är på 75-100 % beroende på behov. 

Skribent: Annie Steen
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks