Hoppa till sidans innehåll

Vi söker personal till höstterminen

21 MAJ 2018 21:35
Inför höstterminen söker vi nya ridlärare till våra fantastiska elever!
  • Skapad: 21 MAJ 2018 21:35

Om dig

Vi söker en engagerad och gärna erfaren ridlärare. Söker du ett stimulerande arbete där du får delta i utvecklingen av såväl elever och hästar som verksamhet? Nu söker vi dig med ett sunt hästtänk och glatt humör, som brinner för att våra hästar ska må bra och vill vara med och driva verksamheten framåt. Vi ser att du är utbildad minst Svensk Ridlärare I men gärna Svensk Ridlärare II, enligt Svenska Ridsportförbundets standard. Du ska ha gedigen hästkunskap och på ett professionellt, engagerat och pedagogiskt sätt kunna instruera våra elever för att gynna deras utveckling på bästa sätt. Allt ifrån små barn som sitter upp för första gången till ryttare med mångårig erfarenhet kan förekomma i undervisningen. Som person ska du ha lätt för att samarbeta och kunna se lösningar på problem som uppstår. Du ska vara flexibel och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Goda referenser är ett krav.

Din profil

Utbildning - Ridlärarutbildning

Körkort - B

Arbetslivserfarenhet - Ridinstruktör / Ridlärare:1-2 års erfarenhet är meriterande

Dina arbetsuppgifter

Den främsta arbetsuppgiften är som ridinstruktör men i arbetet ingår även ansvarsområden som delas med övrig personal och även utbildning av verksamhetens hästar. Stalltjänst och viss verksamhetsnära administration kan förekomma.

Om oss

Theleborgs Ryttarsällskap är en mysig ridskola i anrik miljö belägen precis i utkanten av centrala Växjö med naturen runt husknuten. Vår anläggning har anor sedan 1850-talet då den användes som slottstall och charmen finns kvar ännu idag. Anläggningen rymmer 23 ridskolehästar, 15 platser för privat uppstallning med utrymme att ta med sin egen häst och har både ridbana och ridhus. Runt om anläggningen breder hagar ut sig som i sin tur gränsar mot ett naturreservat med mängder av fina ridvägar. På Theleborgs Ryttarsällskap har vi cirka 270 uppsittningar per vecka, både på storhäst och ponny, och vår ambition är att utbilda ryttare med bred kunskap och ett gott horsemanship. Förutom vår ordinarie verksamhet med elever på nybörjarnivå till specialgrupp satsar vi även på funkisverksamhet och samarbetar med skolor i trakten.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-80 %, med provanställning i 6 månader. Även mindre tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Helg- och kvällstjänst enligt schema. Med start v. 32 2018.

Kontaktperson

Malin Engström, Personalansvarig

This is a mailto link

0709-834170

Rekryteringen sker löpande. Ansökan skickas via epost till This is a mailto link Ansökningarna hanteras löpande med sista ansökningsdag den 3 juni. Vid intervju ingår även en praktisk lektion för både nybörjare och mer avancerad elev.

 

Skribent: Linda Broby
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks