Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli skötare i höst?

09 AUG 2017 14:11
Vill du spendera mer tid i stallet med din favorithäst och samtidigt lära känna nya vänner? Då är rollen som skötare perfekt för dig!
  • Uppdaterad: 29 APR 2018 22:51

Skötarsystemet är till för dig som är minst 7 år gammal och som tycker om att vara i stallet och umgås med hästarna och dina stallkompisar. Att vara skötare på TRS innebär att du, 1–2 dagar i veckan, tar hand om en av ridskolans hästar. Då ryktar du din sköthäst, ser till att den har ren vattenkopp & krubba, mockar och putsar utrustningen. Detta ska göras varje gång du är i stallet för att ta hand om din sköthäst. När du gjort detta så skriver du det i hästens skötarpärm. Innan du blir skötare så kommer du kallas till en skötarkurs som är planerad till Påsklovet och du får lära dig allt du behöver veta för att kunna vara skötare.

Skulle du vara intresserad av att bli skötare så mejla This is a mailto link och berätta lite om dig själv och vilka tre ridskolehästar som är just dina favoriter! Skriv även om du kan ta hand om din sköthäst 1 eller 2 dagar i veckan.

Har du tidigare varit skötare och vill bli skötare igen eller är skötare just nu och vill fortsätta vara skötare så mejla och berätta detta!

 

Skribent: Annie Steen
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks