Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli skötare?

22 MAR 2018 23:15
Vill du spendera mer tid i stallet med din favorithäst och samtidigt lära känna nya vänner?
Då är rollen som skötare perfekt för dig!
  • Skapad: 22 MAR 2018 23:15

Skötarsystemet är till för dig som är minst 7 år gammal och som tycker om att vara i stallet och umgås med hästarna och dina stallkompisar.


Att vara skötare på TRS innebär att du, 1-2 dagar i veckan, tar hand om en av ridskolans hästar. Då ryktar du din sköthäst, ser till att den har ren vattenkopp & krubba, mockar och putsar utrustningen. Detta ska göras varje gång du är här för att ta hand om din sköthäst. När du gjort detta så skriver du det i hästens skötarpärm.


Innan du blir skötare så måste du delta i en skötarkurs för att lära dig allt våra regler och om hur du på bästa sätt tar hand om din sköthäst!

 

Vill du bli skötare?
Anmäl dig här på hemsidan till skötarkursen 28/3 och skicka gärna ett mail till This is a mailto link och berätta om du har några önskemål på sköthäst (gärna så många önskemål som möjligt). Tänk på att din sköthäst måste vara en häst som du känner att du klarar av att ta hand om själv. Meddela gärna i mailet om du kan ta hand om din sköthäst 1 eller 2 dagar i veckan. Vi kan dock inte garantera att du får just den sköthäst du har önskat.

 

Hoppas just du vill bli skötare & att vi ses på kursen!

Skribent: Linda Broby
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks