Hoppa till sidans innehåll

Vecka 33 kör höstterminen igång!

12 AUG 2021 13:23
Varmt välkomna till en ny termin med Theleborgs Ryttarsällskap! Vecka 33, med start 16 augusti, kör vi igång igen och vi hoppas på en härlig och lärorik höst tillsammans med våra fina hästar och duktiga personal.
  • Skapad: 12 AUG 2021 13:23

På tal om personal så har vi flera nytillskott som vi med glädje hälsar välkomna till oss! Här kan ni lära känna dem lite bättre. 

Den senaste tiden har vi behövt anpassa verksamheten på olika sätt för att dra vårt strå till stacken i kampen för att förhindra smittspridning. Ett stort tack till er alla för att ni hjälpt till att respektera dessa riktlinjer! Vi ser kontinuerligt över de rekommendationer som finns och anpassar verksamheten därefter, men i stora drag så gäller samma upplägg som förra terminen för att säkerställa att vi kan röra oss på ett säkert sätt i samband med våra lektioner. Var därför noga med att följa informationen på de lappar som finns uppsatta runt om på anläggningen och läs gärna igenom informationen på sidorna här.

En glädjande nyhet inför hösten är att vi nu äntligen återupptar våra uppskattade teoripass! Vi fortsätter att samlas längst bort på läktaren inför lektion (innanför tredje dörren på ridhusets baksida). Där beslutar instruktören om det är möjligt att genomföra teorin utomhus eller om vädret är så pass dåligt att teoripasset behöver hållas på läktaren eller annan lämplig plats. Vi siktar på att vara utomhus i möjligaste mån för att hålla det så smittsäkert som möjligt, så tänk på att ha lämpliga kläder.

Lektionstiden blir längre nu när teoridelen återinförs, vilket gör att schemat har modifierats något. Var därför noga med att kontrollera tiden du fick i ditt mejl, eller titta in här.

Om du inte kan komma på någon lektion, så skicka ett mejl till This is a mailto link senast klockan 10:00 samma dag, eller senast 19:00 dagen innan om du rider på helgen. Mer information hittar du här

Slutligen vill vi bara påminna om att det är parkering bakom stallet som gäller, platserna framför hör inte till TRS. Av din instruktör får du ett parkeringskort som du ska lägga i vindrutan. Har du redan ett kort så får du istället ett klistermärke att sätta på kortet, som visar att det är giltigt under höstterminen.

Hoppas ni är lika taggade på en ny termin som vi är!

Varmt välkomna!

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks