Hoppa till sidans innehåll

Varmt välkommen till en vårtermin på TRS!

01 JAN 2021 11:53
Vecka 1 drar vi igång en ny termin och i samband med det hälsar vi gamla och nya medlemmar välkomna till vår fantastiska anläggning och verksamhet.

  • Skapad: 01 JAN 2021 11:53

Oavsett om du är bekant med vår verksamhet eller helt ny vill vi lyfta några saker som kan vara bra att känna till och tänka på när du vistas på vår anläggning.

Riktlinjer och regler med anledning av coronaviruset

TRS följer Svenska Ridsportförbundets råd till ridskolor och anpassar vår verksamhet utifrån läget och allt eftersom vi får nya råd eller direktiv.

På vår webbplats informerar och uppdaterar vi kontinuerligt vad vi gör för anpassningar, hur vi justerar vår verksamhet och vad som gäller när vi vistas i stallet, i ridhuset, på läktaren och på anläggningen i stort.

Vi vill verkligen understryka hur viktigt det är att alla våra medlemmar läser igenom och respekterar våra restriktioner. Tillsammans kan vi minska risken för smittspridning och hålla igång vår fina verksamhet.

INFORMATION CORONA

Teori och starttider för ridgrupper

Med anledning av coronapandemin har vi inför vårterminen bland annat justerat upplägg för teori och starttider för olika ridgrupper.

Under vårterminen behöver vi tyvärr fortsätta att dra ner på alla teoretiska aktiviteter och träffar som sker i samband med våra ridlektioner. I och med att vi drar ner på teorin har vi även behövt justera (senarelägga) starttiderna för ridlektionerna.

Upplägg teori vårterminen 2021

Grupper och schema vårterminen 2021

Parkering på TRS

Från och med hösten 2020 regleras parkeringsytan framför huvudentrén till stallet av Nivika Fastigheter. TRS medlemmar hänvisas därför till parkeringsytan bakom stallet, mittemot ridhuset. Här står du gratis mot att du har och visar upp (i framrutan på bilen) tillstånd. Fråga din instruktör om tillstånd i samband med din ridlektion.

Mer information om parkeringsmöjligheter- och regler finns på vår webbplats.

Parkera på TRS

Områdeskarta

Ta del av vår områdeskarta för att enkelt förstå vad som gäller och hitta på vår anläggning

Områdeskarta

 

Skribent: Emma Bäck
E-post: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks