Hoppa till sidans innehåll

Utvärdering av enkät

29 APR 2015 21:24
Under december månad 2014 svarade våra ridelever på en enkät om hur man upplevt TRS verksamhet under hösten 2014.

Sammanlagt svarade 128 ridelever på enkäten.
  • Skapad: 29 APR 2015 21:24

 Till vår stora glädje är en majoritet av de svarande nöjda med verksamheten som helhet hos TRS. Vi är glada över att så många tycker att våra hästar är bra och att man är mycket nöjda med våra instruktörer, men det finns naturligtvis saker vi kan förbättra.


Ett flertal har upplevt att det varit en rörig höst som kunde varit bättre planerad. De gemensamma teorilektionerna är en sådan planeringsfråga som man inte tyckt varit så bra, vi har även fått synpunkter på att information kommer ut för sent eller inte alls.


Detta är något vi tagit till oss i styrelsen och vi beslutade redan i höstas att de gemensamma teorilektionerna skulle tas bort och att vi skulle återgå till det gamla systemet med separata teorilektioner för varje ridlektion. Att vi har teorilektionerna kopplade till våra ridlektioner är något som man upplever som positivt.


Vi har också försökt att förbättra våra informationskanaler, hemsidan, Facebook och Gnägget, och att utöka dem med information uppsatt i foajén. I foajén har vi numera bland annat en årskalender där man kan se vad som är på gång framöver. Kalendern finns även på hemsidan och båda dessa uppdateras kontinuerligt.


Vi har också fått synpunkter på att det har varit svårt att få hjälp med att göra i ordning hästarna när det har varit nybörjarlektioner.


Under våren har vi beställt blåa västar till våra coacher och traineer så att de ska vara lätta att hitta och fråga i stallet. Vi hoppas att det kommer att hjälpa er.


Vi frågade också hur man fick informationen från TRS och kunde konstatera att hemsidan, Facebook och mail är den vanligaste vägen.


Vi tänker fortsätta att utveckla vår information via dessa vägar, men också att förbättra informationen via ridlärare, anslagstavlor m.m.


Till slut vill vi rikta ett stort tack till er som har svarat på enkäten. Dina synpunkter tar vi nu med oss i vårt fortsatta arbete med att planera och förbättra verksamheten.


Tack för din hjälp!

/Theleborgs Ryttarsällskap
Presentation av enkätsvaren finns här: Presentation TRS (1)

Skribent: Madeleine Karlsson

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks