Hoppa till sidans innehåll

TRS försätts i konkurs - välkommen på informationsmöte

28 MAR 2022 21:35
Det är med stor sorg som vi behöver informera våra medlemmar att TRS kommer försättas i konkurs. Från och med vecka 14 kommer inga lektioner att genomföras.
  • Skapad: 28 MAR 2022 21:35

TRS styrelse har arbetat frenetiskt med att vända den tuffa situationen som TRS befunnit sig och fortfarande befinner sig i. Trots en rad olika aktiviteter, bidrag och kommunikationer med diverse kontakter har vi landat i att ekonomin i föreningen är så pass dålig att vi inte ser att vi kan komma på fötter igen.

Det är med stor sorg som vi behöver informera våra medlemmar att TRS kommer försättas i konkurs. Detta är sista veckan som verksamhet kommer att bedrivas och från och med vecka 14 kommer inga lektioner att genomföras.

Vi förstår att det uppstår många frågor både kopplat till vad som hänt, hästarnas hälsa och vad som sker framåt. Vi vill därför ge våra medlemmar en möjlighet att få dessa frågor besvarade och få en bild av vad som hänt de senaste månaderna. Vi bjuder därför in dig som medlem till ett informationsmöte söndag 3 april kl. 16 i ridhuset.

Vi ber om förståelse för att inga frågor kommer att besvaras via mail eller telefon innan mötet. Detta för att vi vill presentera informationen samlat och för att vi inte har resurser att hantera dessa frågor just nu. För dig som inte kan närvara kommer vi även skriftligen sammanställa informationen och de frågor och svar som kommer upp under mötet. Informationen skickas till samtliga medlemmar. Har du fortfarande frågor efter du tagit del av den skriftliga redogörelsen är du välkommen att höra av dig till This is a mailto link.

Ingen föranmälan för att deta i mötet behövs. 

Denna information har även gått ut via mejl till alla våra medlemmar. 

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks