Hoppa till sidans innehåll

TRS blickar framåt!

24 MAR 2021 19:00
Vi har lång kö till TRS och gör allt vi kan för att utöka verksamheten. För att möjliggöra tillväxt ser vi över och genomför en del förändringar för att bygga en framtidssäker organisation.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2021 19:00

Vi har lång kö till TRS och gör allt vi kan för att få möjlighet att utöka verksamheten. Tre nya hästar har kommit till TRS de senaste månaderna och vi hoppas snart kunna utöka med några ytterligare. Fler hästar är nämligen en förutsättningar för att kunna ta emot fler elever. Men för att möjliggöra tillväxt och ha en väl fungerande verksamhet på vägen dit, så behöver vi också se över så att vi är optimalt organiserade både ur ett ekonomiskt och arbetsmiljömässigt perspektiv.

TRS har länge kämpat med ansträngd ekonomi och har under denna tid lagt en stor del av det operativa ansvaret på en ideellt arbetande styrelse. Även om viljan och engagemanget finns, så är det svårt att få tiden att räcka till när styrelsearbetet sköts vid sidan av ordinarie arbeten. Det är också svårt att säkerställa att styrelsen finns tillgänglig när den behövs, där den behövs. Vi har därför kommit till ett läge där vi måste göra en rejäl förändring för att bygga en framtidssäker organisation.

En verksamhetschef kommer tillsättas i syfte att säkra arbetsmiljö, utveckling och ekonomi på ett långsiktigt och systematiskt sätt. Därtill kommer det att finnas en ridskolechef som ansvarar för ridskoleverksamheten, samt en stallchef som har ansvar för skötseln av hästarna samt anläggningen. Ridinstruktörs- och stalltjänster kommer att slås ihop för att ge bättre förutsättningar för personalen. Även några timanställda ridinstruktörer behövs för att stärka upp. Styrelsen kommer finnas kvar som tidigare, men mer i periferin. Annonser för de nya tjänsterna kommer att gå ut så snart som möjligt, tipsa gärna om ni känner någon som skulle passa.

Som alltid vid större förändringar så kommer det ta ett tag innan allt är på plats och flyter på som det är tänkt. Förändringarna ska förhoppningsvis inte påverka er medlemmar nämnvärt, men det kan ändå vara bra att ni känner till vad som är på gång.

Vi hoppas på er förståelse och förtroende för att dessa insatser är nödvändiga. Vi gör dem med ett enda mål för ögonen - en stabil och välmående framtid för Theleborgs Ryttarsällskap.

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks