Hoppa till sidans innehåll

Nyfiken på styrelsearbete?

05 NOV 2021 12:38
TRS drivs till stor del av ideellt engagerade medlemmar och ju fler vi är som hjälps åt, desto bättre och roligare förening får vi. I februari är det dags för årsmöte och val av ny styrelse. Men vad innebär det egentligen att sitta i styrelsen?
  • Uppdaterad: 05 NOV 2021 12:38

TRS nuvarande styrelse välkomnar alla intresserade över 18 år till ett möte där vi pratar om vad styrelsen gör och framför allt fokuserar på själva styrelsemötena. Vad ska göras inför ett styrelsemöte? Hur går själva mötet till, vilka punkter tas upp? Vad händer efter mötet? Vi pratar även lite mer om de olika rollerna i styrelsen, samt sektionerna. Vi svarar också väldigt gärna på alla frågor och funderingar ni har kring styrelsearbete. 

Förutom ren information så är detta också ett trevligt tillfälle att träffas och fika lite och att ni får ett tillfälle att lära känna oss som sitter i styrelsen idag. 

Varmt välkomna torsdagen 11 november kl 18.00! Vi träffas i teorisalen (som ligger en trappa upp från där köket, kontoret och omklädningsrummet ligger). Vi siktar på att hålla själva informationsdelen till max en timme, men avsätt gärna lite mer tid så att vi hinner prata med varandra också. 

Med tanke på fikan vill vi gärna att ni anmäler er så snart som möjligt till This is a mailto link.

I styrelsen behövs alla sorters människor, med olika intressen och kompetenser. Inga förkunskaper behövs och det går lika bra att vara hästtokig elev som att vara hästskeptisk förälder - och allt däremellan. Ordet styrelse kanske känns lite högtravande och stelt, men det är helt enkelt ett gäng människor som jobbar tillsammans med föreningens bästa för ögonen. Och vi behöver dig, så hoppas att vi ses! :-) 

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks