Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen är inte långt borta!

01 JUL 2017 12:37
Vecka 33 drar höstterminen igång och bjuder på en hel del nyheter. Både vad gäller lektionsupplägg, hästar och instruktörer.
  • Uppdaterad: 29 APR 2018 22:51

Redan vecka 33 startar höstterminen för samtliga grupper och vi kommer då ha ett helt gäng nya hästar i stallet. Håll utkik på hemsidan under "Ridskolans hästar" för att kanske hinna få en tjuvtitt innan terminen drar igång.

Höstterminen bjuder också på två nya instruktörer. Dels har vi Isabell Pargren som är på plats från v.36 och som kommer hålla i en hel del av våra grupper. Presentation av henne finns redan på hemsidan under "Personal". Dels har vi Evelina Hagehed som varit hos oss ett tag redan men inte haft så många lektioner. Hon kommer också synas mer för våra elever till hösten. En presentation av henne kommer också komma upp på hemsidan inom kort.

Under höstterminen har vi också infört några nyheter när det gäller lektionsupplägget som vi vill uppmärksamma er på;

  • Alla våra grupper har max 8 ordinarie elever för att skapa kvalitet i undervisningen och ge eleverna maximal möjlighet till personlig utveckling. Specialgrupperna har givetvis fortsatt bara 6 elever per grupp.
  • Alla våra vanliga lektioner innehåller ett teoripass innan ridlektionen. Endast specialgrupperna har bara ridning under sina lektioner. Detta är också ett steg för att säkra kvaliten i utbildningen vi ger våra elever.
  • Alla vanliga grupper har minst en "klippkortsplats". Klippkort med 5 ridlektioner kan köpas och nyttjas för att boka dessa klippkortsplatser. Läs mer om klippkorten här.
  • Vi kommer också ha studentridning, motionsridning, körning och ridlekis där man kan anmäla sig till valfritt antal tillfällen under terminen.

 

Skribent: Linda Broby
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks