Hoppa till sidans innehåll

Hjälpa till på helgpass (för dig över 18)

02 SEP 2021 08:30
Är du över 18 år och vill komplettera dina ridlektioner med att även hjälpa till att ta hand om hästarna några gånger under hösten?
  • Skapad: 02 SEP 2021 08:30

Vi söker en liten grupp med personer som på ideell basis vill hjälpa vår ordinarie personal med morgon- och kvällspass på helgerna. Det rör sig om uppgifter som att mocka, utfodra, släppa ut hästarna i rätt hagar på morgonen och ta in dem till stallet inför natten (när de inte sover ute). Det här är ett väldigt bra sätt att lära mer om den hästhantering vi vanligtvis inte kommer i kontakt med under lektionerna. Det finns dessutom få ställen som är mysigare att möta en ny dag på än i stallet. :-)

Du får så klart en genomgång i vad som behöver göras, men det är viktigt att du sedan kan jobba självständigt och effektivt, så att allt blir klart innan lektionerna startar. Eftersom det rör sig om en del självständig hästhantering vill vi också att du har några års hästerfarenhet och så behöver du ha fyllt 18 år. 

Skicka ett mejl till This is a mailto link om det låter intressant och skriv några ord om dig själv och din erfarenhet av hästar, så hör vi av oss.

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks