Hoppa till sidans innehåll

Glöm inte att tacka ja!

11 JUL 2021 09:39
Vi vill påminna om att 15 juli är sista dag att tacka ja till erbjuden ridtid i höst. Alla ridelever väljer också en ideell insats och här berättar vi om en ny insats som vi erbjuder under hösten.
  • Skapad: 11 JUL 2021 09:39

Det är härligt med sommar, men samtidigt längtar vi redan lite till hösten och nya ridlektioner! Glöm inte att bekräfta att du vill fortsätta rida även nästa termin genom att svara på det mejl du fått med erbjudande om ridtid. Senast 15 juli behöver vi ditt svar, sedan erbjuds din plats till en köande elev. Hör av dig omgående till This is a mailto link om du har ridit den här terminen men inte fått något mejl med erbjudande om ridtid till höstterminen.

Snart efter att du tackat ja till din ridplats i höst, får du ett nytt mejl där du ska välja ideell insats inför hösten. I år har vi lagt till ett val, nämligen att praktisera i styrelsen eller i en sektion som du är intresserad av och vi tänkte berätta lite mer om det valet här. 

TRS verksamhet bygger till väldigt stor del på ett ideellt engagemang och ju fler vi är som hjälps åt, desto bättre verksamhet och fler roliga evenemang kan vi ha! Du behöver absolut inte kunna något om hästar eller ridverksamhet för att engagera dig (även om du garanterat kommer att lära dig en hel del på vägen :-)). Nej, snarare är det olikheter i kompetenser och intressen som är den stora styrkan.

Är du händig så är vår fina anläggning alltid i behov av lite fix och markerna behöver skötas. Gillar du administration och kommunikation så finns det gott om sådant som behöver hanteras löpande. Kanske vill du hjälpa till att söka de bidrag som är avgörande för vår verksamhet eller anordna aktiviteter och tävlingar? Eller är du bra på att bygga relationer och kan hjälpa oss att hitta fler värdefulla sponsorer? Ja, vi garanterar att det finns uppgifter som passar just dig och din insats är verkligen så otroligt värdefull och uppskattad!

Val till ny styrelse sker först i början av nästa år, men genom att vi börjar förbereda redan nu så finns gott om tid för kunskapsöverföring under hösten. Det är också en bra möjlighet för dig som vill se lite mer vad det innebär innan du anmäler dig som kandidat till styrelsen.   

Insatserna ovan är för dig som är över 18 år eller förälder. Är du yngre och känner att det vore kul att engagera dig mer, så behöver även TUSS nya medlemmar i sin styrelse. TUSS är vår ungdomssektion som sätter guldkant på tillvaron för alla våra unga medlemmar genom att hitta på en massa kul. Det senaste året har den pågående pandemin tyvärr satt stopp för mycket, men nu hoppas vi att det ska lätta lite och då behövs du! Är du mellan 12 och 25 och tycker att det låter kul, skicka ett mejl till This is a mailto link.

Vi ses i höst!

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks