Hoppa till sidans innehåll

Försäljning pågår!

12 SEP 2021 11:40
Nu är höstens medlemsförsäljning i full gång! Köp och sälj kläder från Newbody och kakor från Kakservice till och med den 30 september.
  • Skapad: 12 SEP 2021 11:40

Varmt välkommen att köpa och sälja kläder och kakor! 

Målet med höstens försäljning är att fortsätta samla in pengar för att kunna köpa in ytterligare en häst.  

På grund av corona och det faktum att vi inte träffas som vi brukar i stallet kan det vara svårt att råka på någon som säljer. Därför har vi lagt ett gäng extra försäljningsblanketter på läktaren, där ridgrupperna samlas, så att du kan lösa dina egna inköp. Men det går minst lika bra att registrera dina inköp via leverantörernas webbplatser Newbody och Kakservice

Försäljningen är, precis som alla våra ideella insatser, en oerhört viktig del i föreningens utveckling och framtid. Pengarna från tidigare försäljningar har exempelvis använts för att förbättra underlaget i ridhuset och att hästar som Lexus, Rotella, Klas och Rooibos har blivit våra! 

Försäljning är en av alla ideella insatser som du som medlem har möjlighet att välja i samband med att du tackar ja till en ny termin. Medlemmar som har angivit försäljning som ideell insats för hösten 2021 har fått särskild information till sig via mejl. Har du valt annan ideell insats, men vill sälja lite också? Toppen, det går alldeles utmärkt!

All information du behöver kring försäljningen hittar du här: 

Ideell förening - försäljning

Nu kör vi! :-) 

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks