Hoppa till sidans innehåll

Förändringar i personal och styrelse våren 2022

16 JAN 2022 21:34
  • Uppdaterad: 16 JAN 2022 21:34

Som vi informerat om tidigare påbörjade vi under förra året en omorganisation av TRS. Detta för att säkra föreningens fortlevnad för framtiden med ett stärkt fokus på att förbättra arbetsmiljön för såväl personal som hästar, in- och utfasning av hästar samt säkra en stabil ekonomi.

Inom ramen för omorganisationen har det bland annat varit viktigt att successivt lägga över en stor del av det operativa arbetet från styrelsen till anställd personal som ju har helt andra förutsättningar att agera i verksamheten än vad en ideell styrelse har.

Innan jul välkomnade vi därför Kristina Sörlov som verksamhetschef. Kristinas uppdrag är att säkra arbetsmiljö, utveckling och ekonomi på ett långsiktigt och systematiskt sätt. Kristina är full av energi, och idéer. Hon brinner för såväl våra medarbetare som för våra hästar så det kommer att hända mycket bra och roliga saker framöver.

I januari hälsar vi även Anna Oscarsson varmt välkommen tillbaka till TRS! Anna har tillbringat många år på TRS och känner förmodligen våra hästar bättre än någon annan. Anna blir nu ansvarig för hästarnas välbefinnande, tillsammans med Julia, Moa och våra timanställda som hjälper till i stallet.

Våra duktiga instruktörer Elin, Jonna, Vendela och Lina fortsätter att dela på vårterminens lektioner. Mer information om personalen hittar du på vår webbplats.  

Därutöver hoppas vi kunna välkomna fler fyrbenta vänner under våren så att vi kan fortsätta utveckla vår verksamhet och ta emot fler elever. Detta samtidigt som vi fortsätter ta hand om våra befintliga trotjänare. 

Slutligen vill vi rikta ett varmt tack till Cristin Kullsten som nu lämnar TRS efter många år. Vi är många som har förbättrat vår ridning och utvecklats tack vare hennes djupa kunskap och engagemang. 

TRS ordförande, Linda Broby, har också valt att dra sig tillbaka och vi vill därför rikta ett stort tack även till henne för det enorma ideella engagemang som hon visat under alla dessa år i styrelsen.

28 februari är det årsmöte och då väljer vi en ny styrelse. Till dess håller vice ordförande Douglas Rydström tillfälligt i taktpinnen. Mer information om årsmötet kommer inom kort.


E-post: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks