Hoppa till sidans innehåll

Du behövs i styrelsen!

01 FEB 2022 22:32
TRS verksamhet bygger till stor del på ideellt engagemang och att engagera sig i styrelsen är en fantastisk möjlighet att vara med och driva och utveckla föreningen på bästa sätt.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2022 22:32

Inför årsmötet söker vi därför nya krafter som, tillsammans med ett gäng erfarna styrelsemedlemmar, vill utgöra styrelsen 2022.

För att engagera dig i styrelsen på en ridskola behöver du absolut inte kunna något om hästar eller ridskoleverksamhet. Nej, det är snarare styrelsens olikheter i kompetenser och intressen som är den stora styrkan. Det finns garanterat uppgifter som passar just dig och din insats är verkligen så otroligt värdefull och uppskattad!

Till vår nya styrelse söker vi specifikt en kassör. Vad vi fyller rollen med beror på vem du är och vad du kan och är intresserad av. Det kan innefatta att sköta delar av det löpande ekonomiska arbetet så som bokföring, hantera löner eller betalning av fakturor. Men det kan lika gärna vara att jobba med mer strategiskt ekonomiarbete. Om det inte är du som är vår näste kassör så kanske du känner någon som kan passa? Till exempel en ekonomistudent som vill bygga på sitt CV eller en pensionär med gedigen erfarenhet som kan och vill bistå i dessa delar.

Som ny styrelsemedlem tillträder du i en tid där vi, i och med rekryteringen av en verksamhetschef, lyckats flytta en stor del av arbetet som tidigare legat på styrelsen till personalen. Detta för att ideella krafter ska kunna få vara just ideella och jobba med frågor utifrån sina förutsättningar, kompetenser och intressen.  

Vi har dessutom bra idéer och aktiviteter som du kommer att få vara med och driva tillsammans med engagerad personal och andra ideella krafter som finns runt omkring styrelsen. Vi är helt enkelt många som har ett hjärta som klappar för TRS – och tillsammans är vi starka.

Är du nyfiken på rollen som kassör eller annan post i styrelsen, vänligen ta kontakt med Valberedningen genom att skicka ett mejl till Malin Engström, This is a mailto link.     


E-post: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks