Hoppa till sidans innehåll

Är du TUSS nya styrelsemedlem?

18 DEC 2017 16:30
Nu är det snart dags för ett nytt härligt år, och med det kommer det TUSS årsmöte och nya medlemmar i TUSS-styrelsen.
  • Skapad: 18 DEC 2017 16:30

Hej alla underbara ungdomar!
Nu är det snart dags för ett nytt härligt år, och med det kommer det TUSS årsmöte och nya medlemmar i TUSS-styrelsen.

TUSS-styrelsen är ett gäng ungdomar som tillsammans anordnar aktiviteter under året, så som barnkalas, tacokvällar, övernattningar och Luciashowen. De har även med representanter i ”stora” styrelsen, där de för ungdomarnas talan. Att sitta med i styrelsen är både roligt och lärorikt. Man lär känna många nya kompisar och lär sig otroligt mycket! Rekommenderad lägsta ålder är 12 år, men såklart får man anmäla intresse även om man är yngre. 

 

Om man inte vill sitta med i styrelsen så kan man vara med i TUSS valberedning. Valberedningen är den som fixar med medlemmar till styrelsen, så att det är en bra fördelning med åldrar och kunskap. Att sitta i valberedningen är också väldigt lärorikt, och det kräver inte lika mycket tid under hela året utan är mest november-februari.

 

Så, om du är under 26 år gammal och tycker styrelsen eller valberedningen låter som något för dig, kontakta då Hanna Petersson på  This is a mailto link. I mejlet så beskriver du dig själv lite kort; vad du heter, din ålder, hur länge du har varit på TRS och varför du vill sitta med i styrelsen.

Jag vill ha ditt mejl senast 20 januari.

 

Om du undrar något så är det bara att mejla till adressen ovan så svarar jag så fort och så bra jag kan, gäller både er som föräldrar och ungdomar.

 

Hälsningar

Hanna Petersson, TUSS valberedning


Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks