Hoppa till sidans innehåll

Ny Verksamhetschef

11 AUG 2014 07:17
Varmt välkommen till Kerstin Jacobsson som tillträder sin tjänst 11 augusti!


(poserar här i hagen tillsammans med egna uppfödningen Alfred Cebell född -10 e.Nobel-Arioste)
  • Skapad: 11 AUG 2014 07:17

Kerstin kommer närmast från en tjänst som ridskolechef i Värnamobygdens Ryttarförening där hon varit de senaste 17 åren.

Hon är utbildad domare till dressyrryttartest, B-domare i hoppning och överdomare i både hoppning och dressyr. Idag har hon sex egna hästar på gården i Luveryd utanför Rydaholm som tränar och tävlar i dressyr och hoppning.

Kerstin är uppväxt på en hästgård och började sin professionella bana som hästskötare åt elitryttare i Tyskland och senare beridare åt flera svenska elitryttare . 

Kerstin Jacobsson har arbetat som ridlärare på flera olika ridskolor i Småland. Efter utbildningen RIK 1 på Strömsholm jobbade hon som ridskolechef i Markaryd under tre år och gick samtidigt RIK 2 (motsvarar Svensk Ridlärare 2). Hon har även drivit ridskola i Gislaved i egen regi under sex år.

Som ni ser är det en mycket välmeriterad ny verksamhetschef som nu börjar på TRS!

Kerstin kommer förutom att leda verksamheten även att vara instruktör för coacher och trainéer samt ha några ridgrupper.

Vi ser fram emot en spännande tid med utvecklande arbete tillsammans med Kerstin och hälsar henne än en gång varmt välkommen till Theleborgs Ryttarsällskap!

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 0722225018
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks