Hoppa till sidans innehåll

3 enkla sätt att stötta TRS

04 NOV 2020 21:07
Vid sidan av den ideella insatsen finns det fler sätt för våra medlemmar att hjälpa till att få in viktiga pengar till föreningen. Bland annat genom nätshoppning, spel och pant.
  • Skapad: 04 NOV 2020 21:07

Visst är det väl underbart att vår förening kan tjäna pengar utan att det kostar en krona för oss medlemmar! Nedan följer några sätt på vilka du enkelt kan stödja TRS. Tack på förhand för ditt bidrag! 

Stöd TRS när du nätshoppar!

Hjälp oss att få in pengar till föreningen genom nätköp som du ändå har tänkt att göra! Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 välkända nätbutiker och stödja TRS samtidigt som du själv sparar pengar (genom erbjudanden). Bland anslutna nätbutiker finns bland annat Ellos, Media Markt, Adlibris och Zalando.

Skapa ett konto på Sponsorhusets webbplats, ladda ner deras app och/eller aktivera tillägget "Handla Smart" på din dator så påminns du om att stötta TRS varje gång du besöker en nätbutik som är ansluten till Sponsorhuset. Lätt som en plätt!

Läs mer om Sponsorhuset här.

Stöd TRS när du spelar!

Stötta TRS när du spelar via Svenska Spel! Anslut ditt spelkort till föreningar via Gräsroten, vilket sker helt utan kostnad. Koppla spelkortet till TRS så får vi en liten del av det du satsar på spel i form av en lojalitetsbonus. Du kan välja att ansluta max tre föreningar. Hur mycket varje förening får vid den årliga utdelningen bestäms av hur många som väljer att stötta olika föreningar.

Gräsroten som är Svenska Spels initiativ för att uppmuntra ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Stort tack säger vi till alla våra medlemmar och supportrar som väljer att stötta oss!

Läs mer om Gräsroten här.

Skänk din pant till TRS!

Du vet väl att du mer än gärna får stötta TRS genom att lämna dina pantflaskor till oss. Ställ dem i entrén eller i köket så pantar vi och får ett tacksamt klirr i föreningskassan. Vi tar även emot utländsk pant! 

TRS är en del av Pantameras föreningskoncept. Om du är intresserad av att veta mer, klicka in dig på deras webbplats. 

Pantamera föreningskoncept

Skribent: Emma Bäck
E-post: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: +46722225018
E-post: ekonomi@theleborgsrs...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks