Hoppa till sidans innehåll

Skötarkurs 16/4


För att få bli skötare så måste man gå en skötarkurs. På skötarkursen går vi igenom vad som är viktigt att tänka på som skötare, så som hästskötsel, hästbeteende, ordningsregler m.m. Det är såväl praktisk som teoretiskt förankring i kursen.

Som skötare blir man tilldelad en sköthäst som man får hjälpa till att ta hand om en eller fler dagar i veckan. Det är ett utbildningssystem för våra yngre barn och ungdomar i föreningen och som ska syfta till att ge barnen en ökad förståelse för hästskötsel och vilket ansvar som krävs när man har häst.

När: 16/4 17.00-20.00

Pris: Gratis

Antal platser: Obegränsat.

Var: Samling i entréhallen

Vem: Medlemmar som vill bli skötare på en av ridskolehästarna 

Bra att veta:  Kursen är obligatorisk för alla som vill bli skötare och även du som redan är skötare bör gå kursen för att få all ny information. 

Anmälan: Skulle du vara intresserad av att bli skötare eller redan är skötare anmäler du dig till kursen här. Anmäl senast 15/4.

Vid anmälan till kursen är det också viktigt att du fyller i en intresseanmälan för att bli skötare om du inte redan gjort det. Intresseanmälan ska ha inkommit senast 15/4. Du hittar intresseanmälan här.

Uppdaterad: 17 MAR 2018 11:56 Skribent: Linda Broby
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 047080596
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks