Hoppa till sidans innehåll

Skötarkurs 30/10


För att få bli skötare så måste man gå en skötarkurs. På skötarkursen går vi igenom vad som är viktigt att tänka på som skötare, så som hästskötsel, hästbeteende, ordningsregler m.m. Det är såväl praktisk som teoretiskt förankring i kursen.

Som skötare blir man tilldelad en sköthäst som man får hjälpa till att ta hand om en eller fler dagar i veckan. Det är ett utbildningssystem för våra yngre barn och ungdomar i föreningen och som ska syfta till att ge barnen en ökad förståelse för hästskötsel och vilket ansvar som krävs när man har häst.

När: 17.00-20.00

Pris: Gratis

Antal platser: Obegränsat.

Var: Samling i entréhallen

Vem: Medlemmar som vill bli skötare på en av ridskolehästarna 

Bra att veta:  Ni som redan är skötare är välkomna att ansluta kl 18. Ni bör också komma på skötarkursen, men skulle ni inte ha möjlighet att komma så meddelar ni detta till This is a mailto link. Ni kommer då få meddelande om tilldelad häst via mail efter skötarkursen.

Anmälan: Skulle du vara intresserad av att bli skötare så anmäler du intresse på nätet - Till intresseanmälan. Du som redan skickat in intresseanmälan för att bli skötare, behöver inte anmäla dig en gång till. 

Intresseanmälan ska ha inkommit senast 28/10.

Uppdaterad: 09 OKT 2017 19:05 Skribent: Linda Broby
Epost: Adressen Gömd

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 047080596
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks