Hoppa till sidans innehåll

Styrelse 2018


Styrelsen för Theleborgs Ryttarsällskap 2018

Linda Broby

Ordförande This is a mailto link

Jag och mina två barn har ridit på TRS sedan våren 2014 och under dessa år försökt engagera oss så mycket det bara går. Jag har suttit med i TRS styrelse sedan 2015, första året som kassör och sedan februari 2016 som ordförande. När det gäller hästkunskaper och ridning är jag fortfarande en glad amatör som helst skumpar fram i sakta mak på Tato. Jag lämnar med varm hand över hästarnas väl och ve till vår kunniga personal och de mer erfarna hästmänniskorna i styrelsen. Jag fokuserar istället på föreningens övergripande utveckling och på att få TRS att bli en lönsam och frodande förening. Något som rimmar fint med min vardag där jag jobbar med just ekonomi och verksamhetsutveckling.  

 

Malin Engström

Sekreterare This is a mailto link

 Har varit med i styrelsen i 4 år och rider på ridskolan. Jobbar till vardags på tekniska förvaltningen i Växjö.

 

Jeanette Elbe

 

Ledamot This is a mailto link

En blivande civilekonom på 22 år som kommer från orten Gislaved i Småland och om ni frågar Annie så gör jag inget annat än att dricka kaffe. Är uppvuxen i föreningslivet och varit engagerad många år i en dansförening hemma i Gislaved. Har alltid tyckt om att omringa mig bland djur och har tillsammans med min sambo en Jack Russel Terrier Abbie och en katt Sheldon. Började rida på ridskola som liten och alltid tyckt om att hänga i stallet. Frågar ni mig är det bästa terapiarbetet att hämta en grep och dra igång och börja mocka! Tog ett uppehåll från stallet i och med mycket dans som tonåring men kände att det var dags att dra igång igen i och med flytten till Växjö. Började rida i en studentgrupp hösten 2015 på TRS och sen dess har jag varit här. Började engagera mig som coach under våren 2016 och har nu tagit steget vidare in i styrelsen där jag sitter som ansvarig för diverse bidrag, SISU och LOK. Ni hittar mig främst i stallet på måndagar då jag rider i Röd Senior för Cristin men jag brukar även titta förbi andra dagar när jag behöver ett break från skolan eller när hunden vill gå på promenad. Det kan också hända att ni har träffat på mig som vikarie för vissa lektioner.

Lisa Stolth

Ledamot This is a mailto link

 Jag har på ett eller annat sätt haft hästar i mitt liv sedan jag var ungefär 10 år gammal. Jag har ridit på TRS sedan jag flyttade till Växjö under hösten 2016. Förutom att rida på TRS har jag även varit aktiv inom Coach & Trainee samt hoppat in och hållit i lektioner när det har behövts vikarie. I styrelsen har jag suttit med som ledamot sedan början av 2017.  Med andra ord tillbringar jag gärna all min lediga tid i stallet! Jag tog min kandidatexamen i juni 2017 och arbetar sedan dess som Verksamhetschef på Frösunda Omsorg inom personlig assistans.

Elisabet Johansson

 

Ledamot This is a mailto link

 

Hannah Roos

Ledamot This is a mailto link

 

Ingela Karlsson 
Suppleant

 

Hanna Gatestål Petersson
Suppleant This is a mailto link

 

Ebba Twisk

TUSS-representant, ledamot 2018

Hej! Mitt namn är Ebba och jag är 15 år gammal. Sedan år 2009 har jag ridit på TRS. Under åren har jag varit aktiv som bla. skötare och i MiniTUSS, och senare som Trainee och i TUSS. Detta året är mitt tredje i TUSS styrelse och i år har jag fått rollen som ordförande samt representant i TRS styrelse.

 

Alice Letell

TUSS-representant, suppleant 2018

 

Uppdaterad: 28 JUL 2018 23:29

Boka ridlekis 

Boka ridbana 

 

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 047080596
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår sponsor - Hööks