Hoppa till sidans innehåll

Personal


Det här är vår fantastiska personal som du kan stöta på i stallet ibland.
Vi uppdaterar infon.
 

Instruktörer

Cristin Kullsten

Cristin är arbetsledare och är instruktör med huvudansvar. Hon är 35 år och har varit hos oss på TRS sedan 2013 (även tidigare i olika omgångar).

 

Isabell PargrenIsabell Pargren

Isabell är ridnstruktör. Hon är 36 år gammal och enligt henne själv så dricker hon för mycket kaffe, pratar en hel del, älskar djur, och sin terrier Yapp lite extra.

Är uppvuxen utanför Borås, och trivs på landet. Har arbetat med människor inom turism & service hela sitt yrkesliv, senast som avdelningschef på Borås camping Saltemad. Hon tycker om att ha saker att göra, vill att det ska hända något och är ganska dålig på att bara vara ledig. Vilket leder oss in på den hästrelaterade delen av henne och hennes liv.

Hästtjej sedan barnsben trots att ingen annan i familjen delat intresset. Är fostrad i ridskolans underbara värld och har sedan vidareutvecklat sig med egna hästar och många timmars träning och en del tävling i dressyr. Hon har även sitt företag Firefly equestrian, där hon bedriver privatundervisning. Hon har också varit vikarie och haft en del egna kurser på Borås ridhus under de senaste två åren, och tycker det är jätteroligt att få vara tillbaka där det började. Utöver det har hon även haft lite helgkurser på Tunarps säteri. Jag älskar att undervisa! konstaterar hon.


Isabell är utbildad Ridsportsentreprenör vid Biologiska yrkeshögskolan i Skara. En kombinationsutbildning för att bli en bra ridlärare och hästföretagare. Hon brinner för ridskoleverksamhet och samspelet mellan häst och ryttare är något alldeles fantastiskt.

 

Evelina Hagehed
 
Evelina Hagehed
 
Evelina är 19 år och höstens andra nytillskott. Hon är inte helt ny på TRS men nu tar hon ett kliv framåt och syns som instruktör. Hon började som elev på ridskolan redan 2006 och har sedan dess kommit och gått under åren. Evelina kommer bland annat att ta hand om ridlekis på söndagar liksom funkis-gruppen. Evelina har även utbildat sig vid Plönningegymnasiet och har därifrån med sig en diplomering som Hästskötare.
 

 

 

  

 Matilda

 

 

Matilda Tägt

Matilda är 18 år och går fortfarande kvar i gymnasiet. Men hon hinner ändå med att jobba lite extra i stallet. Matilda kommer under våren att ta hand om ridlekis på söndagar, men dyker säkert även upp som vikarie på andra lektioner.

  

  

 

 

 

  

  


 

Stallpersonal

Anna Oscarsson

Anna jobbar i stallet och syns bäst till på förmiddagarna. Hon är 32 år och har jobbat hos oss på TRS de senaste 3 åren. Anna är utbildad frisör men har jobbat med hästar i 14 år. Hon har haft flertalet egna hästar både varmblod, halvblod och ponny. 

Sofie Gårdhed

Sofie är en nygammal bekantskap på TRS. Hon jobbade hos oss 2012-2013 och är nu tillbaka för att jobba tillsammans med Anna och Evelina i stallet. Sofie är 25 år och har gedigen hästvana sedan tidigare. Hon har varit uppstallad i TRSs tidigare systerstall Thelenäs i många år och hon och hennes familj tog också över driften för Thelenäs efter TRS där de också har sina hästar Cissan, Elsa och lille shettisen Faz.
  
 

Stallkatter

Jansson

Jansson är en stencool och mysig katt, är det någon som kan sova igenom en övernattning så är det han! Han är också stallets mästare på att fånga råttor och möss! 

Salle

 

Salle är en supermysig katt som älskar att bli klappad när man ser henne i stallet!

 

Uppdaterad: 30 AUG 2017 08:19

 

Länk till boka ridbana

 

 

 

 

 

TUSS blogg

tusstrsungdomssektion.blogg.se 

Postadress:
Theleborgs RS - Ridsport
Stallvägen 10
35252 Växjö

Kontakt:
Tel: 047080596
E-post: This is a mailto link

Se all info